Πολιτική

Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο Λαφαζάνης

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 θα ζητήσει η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να προσφύγει η Λαϊκή Ενότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη έμεινε εκτός Βουλής αφού το ποσοστό της ήταν στο 2,86%.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Φωτιές» ανάβει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας και οι υποθετικές συνεργασίες: Ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας και οι άλλοι
Με τους αγρότες να έχουν «κόψει στα δύο» τη χώρα, ήδη από χθες και να αποφασίζουν σήμερα τις επόμενες κινήσεις τους, στο ΠΑΣΟΚ επιτίθενται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ