Πολιτική

Αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών ο Λαφαζάνης

Επανακαταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 θα ζητήσει η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στον Άρειο Πάγο αναμένεται να προσφύγει η Λαϊκή Ενότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητώντας επανακαταμέτρηση των ψήφων για τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη έμεινε εκτός Βουλής αφού το ποσοστό της ήταν στο 2,86%.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τάιλερ Μακμπέθ για Αλέξη Τσίπρα και «Ιθάκη»: Ζητώ να μην χρησιμοποιείται το όνομά μου για την προώθηση του βιβλίου σας
«Με όλο τον σεβασμό, ζητώ να χρησιμοποιείται το όνομά μου για οποιονδήποτε σκοπό μάρκετινγκ ή προώθησης σε σχέση με το βιβλίο σας. Με θερμούς χαιρετισμούς, Τάιλερ»
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Τάιλερ Μακμπέθ
Η «πρόωρη» καταβολή 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Αγώνας δρόμου από την κυβέρνηση για να κλείσει το «μέτωπο» με αγρότες και κτηνοτρόφους
To Μέγαρο Μαξίμου με τα συναρμόδια υπουργεία, επιχειρεί να κλείσει το «μέτωπο» με αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι εξήγγειλαν κινητοποιήσεις στις 30 Νοεμβρίου
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ