Πολιτική

Αμυντική συμφωνία: Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή το νομοσχέδιο για Belh@ara και Rafale

Ευρεία πλειοψηφία στην Βουλή εξασφάλισε το νομοσχέδιο για την αμυντική θωράκιση της χώρας.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση. «Παρών» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.

Μετά από περίπου έντεκα ώρες συζήτησης, αλλά και τις τοποθετήσεις -σε υψηλούς τόνους- τόσο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, το νομοσχέδιο με τις συμφωνίες για την προμήθεια έξι επιπλέον Rafale, τις φρεγάτες Belh@ra και τις τορπίλες, πέρασε από την Ολομέλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78