Πολιτική

Αμυντική συμφωνία: Πέρασε με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή το νομοσχέδιο για Belh@ara και Rafale

Ευρεία πλειοψηφία στην Βουλή εξασφάλισε το νομοσχέδιο για την αμυντική θωράκιση της χώρας.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ, το Κίνημα Αλλαγής και η Ελληνική Λύση. «Παρών» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.

Μετά από περίπου έντεκα ώρες συζήτησης, αλλά και τις τοποθετήσεις -σε υψηλούς τόνους- τόσο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών, το νομοσχέδιο με τις συμφωνίες για την προμήθεια έξι επιπλέον Rafale, τις φρεγάτες Belh@ra και τις τορπίλες, πέρασε από την Ολομέλεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέλος από τα ΕΛΤΑ ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Σκλήκας μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων - Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του
«Αν το σχέδιο δεν εφαρμοστεί, εκτιμώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε κίνδυνο η ρευστότητα και η δυνατότητα καταβολής μισθών στους εργαζομένους»
Γρηγόρης Σκλήκας 164