Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Καμμένος καλεί Παπακώστα! Συνάντηση με νόημα

Ανασχηματισμός: Καμμένος καλεί Παπακώστα! Συνάντηση με νόημα
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εν αναμονή του ανασχηματισμού και με το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα να “ακούγεται” ως ένα από τα επικρατέστερα για είσοδο στο νέο κυβερνητικό σχήμα, η είδηση πως σήμερα (28.08.2018) θα την συναντήσει ο Πάνος Καμμένος αποκτά άλλη… διάσταση.

Η είδηση πως ο Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί με την Κατερίνα Παπακώστα έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης με ενημέρωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, στις 12:00, θα συναντηθεί με την ανεξάρτητη βουλευτή Β’ Αθηνών, επικεφαλής του Ν.Ε.Ο. Κατερίνα Παπακώστα στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Βουλή», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η επίσημη… εξήγηση για τη συνάντηση των δυο άλλοτε συνοδοιπόρων στη Νέα Δημοκρατία είναι πως η κα Παπακώστα θα ενημερωθεί από τον υπουργό Άμυνας για την εθνική γραμμή της χώρας. Δεδομένου όμως ότι η ενημέρωση προέρχεται από τους ΑΝΕΛ ενισχύει τις πληροφορίες πως Πάνος Καμμένος και Κατερίνα Παπακώστα θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των κομμάτων τους στις επόμενες εκλογές.

Το όνομα της Κατερίνας Παπακώστα “ακούγεται” έντονα ως ένα από τα πιθανά πρόσωπα που θα μπουν στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, που θεωρείται πλέον θέμα ωρών.

Μετά την ανεξαρτητοποίησή της από τη Νέα Δημοκρατία, η Κατερίνα Παπακώστα ίδρυσε το κόμμα “Νέα Ελληνική Ορμή”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις