Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανασχηματισμός: Ομοβροντία της αντιπολίτευσης με… αγαπημένο στόχο τον Κουβέλη!

ανασχηματισμός
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε και η αντιπολίτευση… βάλλει κατά ριπάς εναντίον της κυβέρνησης. Στο προσκήνιο ο Φώτης Κουβέλης.

Με σκωπτικό ύφος σχολιάζεται ο ανασχηματισμός από το σύνολο της αντιπολίτευσης. Ειδικά δε η ΝΔ θεωρεί πως αυτός ο ανασχηματισμός είναι ο τελευταίος της πρωθυπουργικής θητείας του Αλέξη Τσίπρα.

ανασχηματισμός

Η αξιωματική αντιπολίτευση, μάλιστα, στην ανακοίνωσή της κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Φώτη Κουβέλη.

Click4more: Οι.. εκπλήξεις του ανασχηματισμού! “Μέσα” ο Φώτης Κουβέλης – Όλα τα ονόματα της νέας κυβέρνησης

Στην δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη τονίζει: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του. Αν μη τι άλλο o κ.Τσιπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Ειρωνικά το ΠΑΣΟΚ

ανασχηματισμός

Δηκτικά σχολίασε από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Αμυνας.

Συγκεκεριμένα αναφέρει: «Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη».

Click4more: Μερόπη Τζούφη: Από την ΚΝΕ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Ποια είναι η γιατρός από τα Γιάννενα που αντικαθιστά τον Κώστα Ζουράρι [pics

Η θέση του ΚΚΕ

ανασχηματισμός

«Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό» αναφέρει παράλληλα σχόλιο του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό.

Ένωση Κεντρώων με… 17 λέξεις

ανασχηματισμός

“Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές”. Αυτό ανέφερε η Ένωση Κεντρώων.

Click4more: Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος που αντικαθιστά την Αντωνοπούλου – Όταν ο Τσίπρας τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο μετά από επεισόδια [pics]

Ανασχηματισμός: Ανακοίνωση του Ποταμιού με… βολές

ανασχηματισμός

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ. Κουβέλη αναπληρωτή του κ. Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε το Ποτάμι τον ανασχηματισμό και τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη.

Click4more: Κώστας Στρατής: Ένας αρχαιολόγος στο νέο κυβερνητικό σχήμα

Και… απάντηση ΑΝΕΛ στο Ποτάμι

ανασχηματισμός

«Το ότι ο κ. Στ. Θεοδωράκης εμφανίζεται να έχει – και να διατυπώνει – άποψη για σοβαρά θέματα, όπως για την εθνική άμυνα και τα ελληνοτουρκικά, μοιάζει με ανέκδοτο. Από τον κατά φαντασίαν αρχηγό που βιάζεται να ξεπουλήσει όπως – όπως το όνομα της Μακεδονίας στους βόρειους γείτονες, υπάρχει περίπτωση ο ελληνικός λαός να αναμένει σοβαρή και υπεύθυνη στάση; Την απάντηση του την έδωσαν οι Έλληνες πολίτες που έπαψαν εδώ και καιρό να ασχολούνται μαζί του» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις