Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος: «Από αύριο θα είμαι παρών στην πολιτική»

Ομιλία θέσεων θα παραχωρήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 (18.30) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, προαναγγέλλοντας την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή. 

«Από αύριο, θα είμαι παρών στην πολιτική και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμμετάσχω και στις επερχόμενες ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο πρώην βουλευτής του Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, τόνισε ότι «δεν έχω να ανακοινώσω κάτι τώρα για το πολιτικό μου μέλλον. Από αύριο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

«Αυτή η εκδήλωση θα είναι το πρώτο μου βήμα, μετά την αποχώρηση από το κόμμα στο οποίο είχα την τιμή να ανήκω επί πολλές δεκαετίες. Θα είναι το πρώτο βήμα μίας καινούργιας πορείας, είμαι σε συζήτηση με τους πολιτικούς μου φίλους. Η απόφαση θέλω να έλθει ύστερα από ώριμη σκέψη. Θα είμαι παρών από αύριο στην πολιτική», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18