Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΝΕΛ για Χρυσοβελώνη: Αυτοεξευτελίζεσαι, δεν παραιτήθηκες, σε διαγράψαμε!

Οι ΑΝΕΛ δεν άφησαν αναπάντητη την παραίτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
“Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” το σχόλιό τους.
Ποιά παραίτηση; Αφού διαγράφηκε μια μέρα πριν, σημειώνουν.
Στη δημοσιότητα η απόφαση διαγραφής της υφυπουργού Εσωτερικών.

Άστραψαν και βρόντηξαν οι ΑΝΕΛ μετά την δημοσιοποίηση “δήλωσης παραίτησης” από το κόμμα της υφυπουργού Εσωτερικών, Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρου Τοσουνίδη καλούν την υφυπουργό να μην”αυτοεξευτελίζεται“, να απολαύσει την υπουργική της καρέκλα και να μην δίνει μαθήματα ηθικής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Τοσουνίδης υποστηρίζει πως η υφυπουργός ψεύδεται για την παραίτησή της, αφού είχε προηγηθεί μία ημέρα πριν η διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα την σχετική απόφαση !

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ:

«Κυρία Χρυσοβελώνη

Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Η απόφαση διαγραφής της κυρίας Χρυσοβελώνη:

Η αιχμηρή παραίτηση

Νωρίτερα το απόγευμα με επιστολή που έστειλε προς τον Πάνο Καμμένο, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τον ενημερώνει πως αποχωρεί από το κόμμα, καθώς έχει διαφωνίες σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την χώρα. Επίσης κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για άσχημη συμπεριφορά τόσο απέναντί της όσο και απέναντι σε άλλους συναδέλφους.

«Οι δρόμοι μας στη πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδηση μας», ανέφερε στην επιστολή της.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις