Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Αντώναρος για παραίτηση Τσίπρα: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Αντώναρος για παραίτηση Τσίπρα: «Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στον ΣΥΡΙΖΑ…»

Στη «γραμμή» του Απόστολου Γκλέτσου για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος στη «σκιά» της πολυσυζητημένης παραίτησης.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτησή του για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, άφησε αιχμές για τους «μνηστήρες» της νέας ηγεσίας του κόμματος, επισημαίνοντας πως «αν είχαν κουκούτσι μυαλό, θα συνέτασσαν κοινή επιστολή, ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση» της παραίτησής του.

«Αν είχαν κουκούτσι μυαλό οι επίδοξοι διάδοχοι στο Συριζα-ΠΣ θα έκαναν κάτι απλό: Τα μέλη όλων των κορυφαίων οργάνων θα συνέτασσαν κοινη επιστολή, θα παραιτούνταν ομαδικά και θα ζητούσαν από τον Αλέξη Τσίπρα να αναθεωρήσει την απόφαση του. Ταυτόχρονα θα ζητούσαν την άμεση επανεκλογή του. Αλλά είπαμε…αν.. », έγραψε στα social media o Ευάγγελος Αντώναρος.

 

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε δημόσια τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία, προκειμένου ο τελευταίος να αλλάξει γνώμη σχετικά με την παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γκλέτσος είχε αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του:

«…όσοι μπορείτε   αναλάβετε πρωτοβουλίες , να  αλλάξει γνώμη  και να  είναι , ξανά υποψήφιος  ,   με τον Αλέξη  ,  αλλιώς  μαύρο  φίδι……» και λίγο μετά έγραψε:

«….αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών , για να πείσουμε , τον πρόεδρο , Αλέξη Τσιπρα , να ναι ξανά υποψήφιος , πρόεδρος , αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον , του τόπου ,…….».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις