Δευτέρα, 24 Ιουν.
27oC Αθήνα

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Άκη Σκέρτσο: Ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση – Τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν γίνει ανέκδοτο

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Άκη Σκέρτσο: Ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση – Τα ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν γίνει ανέκδοτο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καμία εντύπωση δεν μας προκαλεί το ρεσιτάλ τοξικότητας από την κυβέρνηση. Οι αναφορές του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου σε «ζιζάνια που δεν πρέπει να ξαναφυτρώσουν», αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές επιθέσεις του Π. Μαρινάκη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να εισφέρει τίποτα άλλο στον πολιτικό διάλογο παρά μόνο δηλητήριο, εν όψει της έκφρασης της δυσαρέσκειας των πολιτών στις ευρωεκλογές. Τον δρόμο της τοξικότητας έχει δείξει φυσικά πρώτος ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, του οποίου τα ψέματα όχι μόνο για την τιμή της φέτας, αλλά και συνολικά για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, έχουν γίνει πλέον ανέκδοτο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αναφορές του Άκη Σκέρτσου.

Και καταλήγει:

«Υ.Γ1: Το γεγονός ότι ακόμη και ο καθωσπρέπει Άκης Σκέρτσος αναγκάζεται να προσχωρήσει στο ιδεολογικό μανιφέστο του Μάκη Βορίδη περί ολοκληρωτικής ήττας της Αριστεράς δείχνει ξεκάθαρα τι πραγματικά είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εμείς δεν πρόκειται να διολισθήσουμε στον κατήφορο που έχουν επιλέξει. Εμείς εργαζόμαστε για να ενώσουμε τους Έλληνες, όχι να τους χωρίσουμε!

ΥΓ2: Τις σχέσεις με την ψεκασμένη Ακροδεξιά ας τις αναζητήσει ο κ. Ρωμανός στο κόμμα του. Στα υψηλά κλιμάκια. Εκεί που ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης πουλούσε βιβλίο με επιστολές του Ιησού».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις