Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκάλυψη του Live News! Μαρτυρίες μεταναστών καταρρίπτουν το αφήγημα Ερντογάν!

Ερντογάν

Μετανάστες μιλούν στην κάμερα του Live News και καταρρίπτουν τα fake news του Ερντογάν! Πώς τους “πλασάρει” ο “σουλτάνος” και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Το ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι αυτό που λέμε… περπατημένος στην διεθνή πολιτική σκηνή, είναι γνωστό τοις πάσι. Το ότι χαρακτηρίζεται εδώ και χρόνια “αδίστακτος”, επίσης. Όλα αυτά αποδεικνύονται τις τελευταίες ημέρες ακόμη μια φορά.

Το απόγευμα της Τρίτης, 03.03.2020, το Live News βρέθηκε στην τουρκική πλευρά των συνόρων, εκεί όπου χιλιάδες πρόσφυγες έχουν φτάσει ελπίζοντας να περάσουν στην Ελλάδα.

Εκεί όπου τους έστειλε η τουρκική κυβέρνηση με διαρκή προπαγάνδα και fake news. Με ανακοινώσεις πως δήθεν τα ευρωπαϊκά σύνορα άνοιξαν, πως μπορούν πια να μεταβούν στην Ευρώπη.

Ποιο είναι το αφήγημα του Ερντογάν;

Ότι πρόκειται για πρόσφυγες από την πόλη Ιντλίμπ, της Συρίας, ανθρώπους που έφυγαν πολύ πρόσφατα από την περιοχή.

Clicdk4more: Αθήνα σε Eρντογάν: Εμείς συζητάμε, εσύ παζαρεύεις και κάνεις πιόνια απελπισμένους ανθρώπους

Ποια είναι η πραγματικότητα; Ότι ο Τούρκος πρόεδρος παίζει ένα “βρώμικο παιχνίδι” στις πλάτες αθώων ανθρώπων.

Ο απεσταλμένος του Mega, Ανδρέας Ρομπόπουλος, βρέθηκε στην τουρκική πλευρά των συνόρων και συνομίλησε με τους ανθρώπους αυτούς, ζωντανά στην κάμερα του Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μετέφερε μια εικόνα οικογενειών με επτά παιδιά ή περισσότερα.

Οικογένειες που με τις μαρτυρίες τους στην κάμερα της εκπομπής κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του Ερντογάν!

Μιλώντας άπταιστα τουρκικά, κάτι που δείχνει πως δεν πρόκειται για πρόσφυγες που βρέθηκαν από το Ιντλίμπ στα ελληνοτουρκικά σύνορα, το είπαν ξεκάθαρα: Είναι άνθρωποι που ζουν εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια (!) στην Τουρκία και πληροφορήθηκαν με επίσημες ανακοινώσεις της Τουρκίας πως τα ευρωπαϊκά σύνορα… άνοιξαν!

Πρόκειται για ανθρώπους από τα εκατομμύρια των προσφύγων που ζουν εδώ και πολλά χρόνια στην γειτονική χώρα και που έχουν μετατραπεί σε “πολιορκητικό κριό” του Ερντογάν για να πετύχει τους στόχους του.

Click4more: Μητσοτάκης: «Ασύμμετρη απειλή στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας» – Φον Ντερ Λάιεν: «Ευχαριστώ την Ελλάδα που είναι η δική μας ευρωπαϊκή aspida»

Εδώ και χρόνια απειλεί πως θα “ανοίξει την κάνουλα” και θα “πλημμυρίσει” την Ευρώπη με πρόσφυγες, λες και πρόκειται για ανθρώπους των οποίων η ζωή μετράει λιγότερο και πλέον έκανε αυτή την απειλή πραγματικότητα.

Κι όχι μόνο την έκανε: Αλλά με fake news και προπαγάνδα προσπαθεί να πείσει πως οι πρόσφυγες που βρίσκονται στα σύνορα δεν είναι εκείνοι που ζουν στην Τουρκία εδώ και χρόνια, αλλά άνθρωποι από το Ιντλίμπ.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Ερντογάν έχει μετατρέψει αθώους ανθρώπους σε “πιόνια” για τους δικούς του πολιτικούς σκοπούς…

Δείτε πώς οι άνθρωποι αυτοί καταρρίπτουν το αφήγημα του Ερντογάν στην κάμερα του Live News

Πηγή: Live News.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις