Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών: Μια τρυφερή αγκαλιά από τη Μπέτυ Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα [pics]

Είναι πολλά τα χρόνια που η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας ζουν και πορεύονται μαζί. Στη δύσκολη στιγμή της ήττας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να έχει στο πλευρό του, τη σύντροφό του.

Μπέτυ Μπαζιάνα και Αλέξης Τσίπρας έφτασαν μαζί στο Μαξίμου σχεδόν μισή ώρα πριν ανακοινωθεί το πρώτο exit poll για τις εκλογές.

betty tsipras maximou

Μαζί, είδαν τα πρώτα αποτελέσματα και μαζί πήγαν έως το Ζάππειο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας, καταβεβλημένος και αξύριστος, αποδέχτηκε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και υποσχέθηκε να… αλλάξει το κόμμα του για να επιστρέψει στην εξουσία.

Ήταν πολλοί στο Ζάππειο για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως ήταν εκεί η Μπέτυ Μπαζιάνα, εκείνη που με ένα χαμόγελο του έδωσε μια αγκαλιά κι ένα φιλί στήριξης, στην πιο δύσκολη ή έστω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πολιτικής του καριέρας.

betty tsipras zappeio betty tsipras zappeio betty tsipras zappeio

betty tsipras zappeio betty tsipras zappeio betty tsipras zappeio

Κι αν εκείνη ήταν χαμογελαστή, εκείνος ήταν το ακριβώς αντίθετο. Στο πρόσωπό του ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλεσμα. Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφίες: InTime News, Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 21
Δημήτρης Καιρίδης για Κυριάκο Βελόπουλο: Δεν είναι Ελληνική Λύση, είναι γερμανική – Ο πατριωτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια λόγια
«Δεν μπορεί να είσαι πατριώτης, να λέγεσαι Ελληνική Λύση και να είσαι γερμανική λύση στο πρόβλημα των τραπεζών, της ρευστότητας, της οικονομίας»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
23
Η Κομισιόν υιοθετεί τις προτάσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή αντιαεροπορική ασπίδα μέχρι το 2030
Το έγγραφο θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον προσδιορισμό στρατηγικών επενδύσεων με στόχο για την ανάπτυξη των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκή Ένωση 1