Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών: Μια τρυφερή αγκαλιά από τη Μπέτυ Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα [pics]

Αποτελέσματα εκλογών: Μια τρυφερή αγκαλιά από τη Μπέτυ Μπαζιάνα στον Αλέξη Τσίπρα [pics]

Είναι πολλά τα χρόνια που η Μπέτυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας ζουν και πορεύονται μαζί. Στη δύσκολη στιγμή της ήττας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να έχει στο πλευρό του, τη σύντροφό του.

Μπέτυ Μπαζιάνα και Αλέξης Τσίπρας έφτασαν μαζί στο Μαξίμου σχεδόν μισή ώρα πριν ανακοινωθεί το πρώτο exit poll για τις εκλογές.

Μαζί, είδαν τα πρώτα αποτελέσματα και μαζί πήγαν έως το Ζάππειο, όπου ο Αλέξης Τσίπρας, καταβεβλημένος και αξύριστος, αποδέχτηκε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και υποσχέθηκε να… αλλάξει το κόμμα του για να επιστρέψει στην εξουσία.

Ήταν πολλοί στο Ζάππειο για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως ήταν εκεί η Μπέτυ Μπαζιάνα, εκείνη που με ένα χαμόγελο του έδωσε μια αγκαλιά κι ένα φιλί στήριξης, στην πιο δύσκολη ή έστω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της πολιτικής του καριέρας.

Κι αν εκείνη ήταν χαμογελαστή, εκείνος ήταν το ακριβώς αντίθετο. Στο πρόσωπό του ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση για το εκλογικό αποτέλεσμα. Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία.

Φωτογραφίες: InTime News, Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις