Πολιτική

Αποτελέσματα ευρωκλογών: Έφη, Μπέτυ, ουίσκια και… Λουκά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! pics

Το κλίμα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, ήταν "βαρύ" μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, με κάποιες εικόνες να κλέβουν την παράσταση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το newsit.gr σας έχει ήδη ενημερώσει πως στην Κουμουνδούρου το κλίμα δεν ήταν ακριβώς… πανηγυρικό μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, η ΝΔ πανηγυρίζει και κάπως έτσι οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Πέρα από την κατήφεια, πάντως, υπήρξαν κάποιες εικόνες που κέντρισαν το ενδιαφέρον στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατήφεια είπατε; Λίγο… ουϊσκάκι θα βοηθήσει!

eksw grafeia

Κι αν δεν σας “ξυπνήσει” το ποτό, σίγουρα θα σας ξυπνήσει η “γλυκιά” φωνή της Ελένης Λουκά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

eksw grafeia

Κι αν όχι, σίγουρα θα βοηθήσει η εντυπωσιακή παρουσία της Μπέτυς Μπαζιάνα και της Έφης Αχτσιόγλου!

eksw grafeia eksw grafeia

Φωτογραφίες: Intime

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μεταναστευτικό: Στο τραπέζι της ΕΕ η ελληνική πρόταση για «μηχανισμό έκτακτης ανάγκης» –  Αναστολή ασύλου και άμεσες επιστροφές
Την πρωτοβουλία Μητσοτάκη παρουσίασε ο Θάνος Πλεύρης στο Συμβούλιο Εσωτερικών - Θετική υποδοχή από πολλά κράτη-μέλη, συζητήσεις και για «κόμβους επιστροφής» σε τρίτες χώρες
Μετανάστες, Μυτιλήνη
ΠΑΣΟΚ για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Καταρρέει το αφήγημα της κυβέρνησης μετά τις δηλώσεις Συρίγου για υποχώρηση στην Κάσο
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη - «Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που δεν θα επιτρέπει καμία αμφισβήτηση από το ανιστόρητο δόγμα της “Γαλάζιας Πατρίδας”»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Mετωπική Κωνσταντοπούλου με Θεοδωρικάκο και Ανδρουλάκη: «Ούτε η μαφία δεν τα κάνει αυτά» – «Δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού όπως ήταν ο πατέρας σας»
Η αιχμή για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά σε... αγώνα μπάσκετ και η νέα άγρια σύγκρουση με τον υπουργό Ανάπτυξης για τον γιό του
Τάκης Θεοδωρικάκος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης 13
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη με... Δήμητρα Γαλάνη: Οι επιστολές στην φον ντερ Λάιεν μου θυμίζουν «Τα γαλάζια σου γράμματα» - Μια ζωή περιμένω, μα δεν γίνονται θαύματα
Νέα επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή για ακρίβεια και ΦΠΑ – Προανήγγειλε τροπολογία για «120 δόσεις για όλους»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ 14
Μητσοτάκης για το Εθνικό Πρότυπο Κέντρο για την Άνοια στο Περιστέρι: Σκοπός να χτίσουμε ένα πλέγμα φροντίδας, να καταπολεμήσουμε το στίγμα για την νόσο
Ο σχεδιασμός για μονάδες σε Γιάννενα, Κιλκίς, Καστοριά, Λακωνία και Ροδόπη - Παρακολούθηση ασθενών, στήριξη φροντιστών και εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας από το 2027 - Το μήνυμα για μια «νέα γενιά ευεργετών»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι επέστρεψε ο Μιχελογιαννάκης μετά τη ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη – Δεν γνωρίζει κάτι η Χαριλάου Τρικούπη
Η πολυκύμαντη πολιτική διαδρομή του πρώην βουλευτή Ηρακλείου - «Δεν είναι απλώς μια πολιτική επιλογή, είναι επιστροφή στις ρίζες μου»
Γιάννης Μιχελογιαννάκης 10