Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποτελέσματα ευρωεκλογών: Χειροκρότησαν Τσίπρα – Μπαζιάνα και οι… δέκα που απέμειναν στην Κουμουνδούρου! video

Κουμουνδούρου

Κατήφεια και απαισιοδοξία. Αυτά χαρακτηρίζουν την… ατμόσφαιρα στην Κουμουνδούρου, από όπου ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως άμεσα θα προκηρύξει εκλογές.

Η ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις αποψινές ευρωεκλογές ήταν “βαριά” και ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε άλλη επιλογή παρά να “τρέξει” τις διαδικασίες ια πρόωρες εθνικές εκλογές.

Το ανακοίνωσε από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, στην Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών, την επόμενη Κυριακή, θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και θα ζητήσει την προκήρυξη άμεσων εκλογών.

Αυτό σημαίνει πως κατά 99,9% πάμε για εθνικές εκλογές στις 30 Ιουνίου, με το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι “βαρύ”.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός των τηλεοπτικών καμερών και των φωτογραφικών μηχανών, που κατέγραψαν όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από τα γραφεία του κόμματος λίγο πριν τη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 27.05.2019 και χειροκροτήθηκε μεν από όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο, όμως αυτοί ήταν… ελάχιστοι.

Λίγο περισσότερα από 10 άτομα είχαν απομείνει στην Κουμουνδούρου, με μία μόνο γυναίκα να πλησιάζει τον πρωθυπουργό και να τον αγκαλιάζει, ενώ μαζί του ήταν και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Δείτε το βίντεο

Νωρίτερα, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έστελνε μήνυμα στον ελληνικό λαό, το “βαρύ” κλίμα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποτυπωθεί και στα πρόσωπα των υπουργών που βρίσκονταν στα γραφεία του κόμματος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κουμουνδούρου Κουμουνδούρου Κουμουνδούρου

Φωτογραφίες: Intime / ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις