Πολιτική

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών: Τα ντέρμπι – Ποιες περιφέρειες πιθανόν να κριθούν στον β’ γύρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λαός μίλησε και υπάρχουν αρκετές περιφέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κριθούν στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν για τις περιφέρειες αυτές και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό στο newsit.gr.

Στο Βόρειο Αιγαίο η μάχη είναι ανάμεσα σε «γαλάζιους» αναμετρώνται ο «αντάρτης» νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής.  

Στα Ιόνια Νησιά η έχουσα το χρίσμα της ΝΔ Ρόδη Κράτσα έχει να δώσει σκληρό αγώνα με τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας και επίσης «αντάρτη» Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Πτωχός θα έρθει αντιμέτωπος με τον βετεράνο Πέτρο Τατούλη. Αντάρτη θα έχει απέναντί του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είχε χάσει με διαφορά 3.500 ψήφων από τον κ. Μέτιο το 2019.

Και στην Δυτική Μακεδονία, ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης δίνει μάχη με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Μάχη στην Θεσσαλία για ακόμα μια θητεία θα δώσει ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Απέναντί του έχει την γαλάζια αντάρτη Ελευθερία Τζανακούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουρέτα.

Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών από τις Περιφέρειες, όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών στην ειδική εφαρμογή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα καίγεται, οι κυβερνητικές δικαιολογίες δεν σβήνουν τις ευθύνες
Ενώ η χώρα μετρά νεκρούς, καμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή, ο Μητσοτάκης επικαλείται ξανά την ένταση των καιρικών φαινομένων - Παρέμβαση με σαφείς αιχμές από τον Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Τσίπρας 30
Νέες αιχμές κατά της Μαρίας Καρυστιανού και της Μαρίας Γρατσία από στέλεχος του κόμματος: «Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»
Καταγγέλλει την ηγεσία της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία», υποστηρίζοντας ότι «και μόνο στο άκουσμα της λέξης "καταστατικό" έπαιρνε depon» και ότι «έκανε τα πάντα να διώχνει τους πολίτες»
Η Μαρία Καρυστιανού