Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά κοντά στα διόδια Αφιδνών
Πολιτική

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών: Τα ντέρμπι – Ποιες περιφέρειες πιθανόν να κριθούν στον β’ γύρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λαός μίλησε και υπάρχουν αρκετές περιφέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κριθούν στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν για τις περιφέρειες αυτές και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό στο newsit.gr.

Στο Βόρειο Αιγαίο η μάχη είναι ανάμεσα σε «γαλάζιους» αναμετρώνται ο «αντάρτης» νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής.  

Στα Ιόνια Νησιά η έχουσα το χρίσμα της ΝΔ Ρόδη Κράτσα έχει να δώσει σκληρό αγώνα με τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας και επίσης «αντάρτη» Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Πτωχός θα έρθει αντιμέτωπος με τον βετεράνο Πέτρο Τατούλη. Αντάρτη θα έχει απέναντί του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είχε χάσει με διαφορά 3.500 ψήφων από τον κ. Μέτιο το 2019.

Και στην Δυτική Μακεδονία, ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης δίνει μάχη με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Μάχη στην Θεσσαλία για ακόμα μια θητεία θα δώσει ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Απέναντί του έχει την γαλάζια αντάρτη Ελευθερία Τζανακούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουρέτα.

Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών από τις Περιφέρειες, όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών στην ειδική εφαρμογή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ρένα Δούρου δεν θα πάει στη δεξίωση για τη Δημοκρατία στο Προεδρικό Μέγαρο – Απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας επιλέγοντας να βρεθεί σε ιστορικούς τόπους μνήμης του αντιδικτατορικού αγώνα
Ρένα Δούρου 16
ΟΠΕΚΕΠΕ: 4 δίκες για τους 4 «γαλάζιους» βουλευτές – Από 2 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου οι ημερομηνίες των Παπακώστα, Μπουκώρο, Σενετάκη και Σκρέκα
Η fast track διαδικασία προσδιορισμού των δικών, έχει να κάνει με τον ασφυκτικό χρόνο παραγραφής των αδικημάτων τον προσεχή Σεπτέμβριο
Έφοδος της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025. Η έφοδος στην Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων, Πληροφορικής και Πληρωμών, του Οργανισμού, την οποία πραγματοποίησαν 20 αστυνομικοί, φαίνεται ότι οργανώθηκε ύστερα από παραγγελία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε συνεργασία με τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος 6
Η κυπριακή γκάφα της Λατινοπούλου: Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην εισβολή του Αττίλα
Ανάμεσα στις εικόνες από την κυπριακή τραγωδία περιλαμβάνεται και μία φωτογραφία που δεν αφορά το 1974 - Πρόκειται για την εμβληματική φωτογραφία μιας Τουρκοκύπριας γυναίκας
Αφροδίτη Λατινοπούλου 26