Πολιτική

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών: Τα ντέρμπι – Ποιες περιφέρειες πιθανόν να κριθούν στον β’ γύρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λαός μίλησε και υπάρχουν αρκετές περιφέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κριθούν στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν για τις περιφέρειες αυτές και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό στο newsit.gr.

Στο Βόρειο Αιγαίο η μάχη είναι ανάμεσα σε «γαλάζιους» αναμετρώνται ο «αντάρτης» νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής.  

Στα Ιόνια Νησιά η έχουσα το χρίσμα της ΝΔ Ρόδη Κράτσα έχει να δώσει σκληρό αγώνα με τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας και επίσης «αντάρτη» Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Πτωχός θα έρθει αντιμέτωπος με τον βετεράνο Πέτρο Τατούλη. Αντάρτη θα έχει απέναντί του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είχε χάσει με διαφορά 3.500 ψήφων από τον κ. Μέτιο το 2019.

Και στην Δυτική Μακεδονία, ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης δίνει μάχη με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Μάχη στην Θεσσαλία για ακόμα μια θητεία θα δώσει ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Απέναντί του έχει την γαλάζια αντάρτη Ελευθερία Τζανακούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουρέτα.

Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών από τις Περιφέρειες, όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών στην ειδική εφαρμογή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για Novartis και τις καταγγελίες Σαλμά: «Το μήνυμα ήταν στη δικογραφία, δεν είναι νέο στοιχείο στην υπόθεση»
Ο υπουργός Υγείας κατηγορεί τον ανεξάρτητο, πρώην «γαλάζιο», βουλευτή ότι ανακυκλώνει τη δικογραφία και τη Χαριλάου Τρικούπη ότι «αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ»
Άδωνις Γεωργιάδης
Ο «Οδυσσέας» Τσίπρας «ταξιδεύει» στα social media: «Πείτε στον Νόλαν ότι όταν εκείνος πήγαινε στην Ιθάκη, εγώ επέστρεφα»
Λογαριασμός στο Χ παρουσίασε τον πρώην πρωθυπουργό ως μυθικό ήρωα, με αφορμή τη νέα κινηματογραφική ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη που «σπάει» ταμεία
Τσίπρας ως «Οδυσσέας» 12
Εξοπλιστικά 4,3 δισ. ευρώ από το ΚΥΣΕΑ: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», anti-drone συστήματα, C-390 και V-BAT – Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Το «πράσινο φως» δόθηκε για 11 προγράμματα που αλλάζουν την αεράμυνα, τις μεταφορές, την επιτήρηση και τις ειδικές επιχειρήσεις - Στα 700 εκατ. ευρώ η συμμετοχή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στον νέο θόλο
Νίκος Δένδιας, ενημέρωση για εξοπλιστικά 18