Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών: Τα ντέρμπι – Ποιες περιφέρειες πιθανόν να κριθούν στον β’ γύρο

Αποτελέσματα Περιφερειακών εκλογών: Τα ντέρμπι – Ποιες περιφέρειες πιθανόν να κριθούν στον β’ γύρο

Ο λαός μίλησε και υπάρχουν αρκετές περιφέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κριθούν στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν για τις περιφέρειες αυτές και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό στο newsit.gr.

Στο Βόρειο Αιγαίο η μάχη είναι ανάμεσα σε «γαλάζιους» αναμετρώνται ο «αντάρτης» νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Αλκιβιάδης Στεφανής.  

Στα Ιόνια Νησιά η έχουσα το χρίσμα της ΝΔ Ρόδη Κράτσα έχει να δώσει σκληρό αγώνα με τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας και επίσης «αντάρτη» Γιάννη Τρεπεκλή.

Στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δημήτρης Πτωχός θα έρθει αντιμέτωπος με τον βετεράνο Πέτρο Τατούλη. Αντάρτη θα έχει απέναντί του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος. Ο Χριστόδουλος Τοψίδης είχε χάσει με διαφορά 3.500 ψήφων από τον κ. Μέτιο το 2019.

Και στην Δυτική Μακεδονία, ο αντάρτης Γιώργος Αμανατίδης δίνει μάχη με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Μάχη στην Θεσσαλία για ακόμα μια θητεία θα δώσει ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. Απέναντί του έχει την γαλάζια αντάρτη Ελευθερία Τζανακούλη και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κουρέτα.

Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών από τις Περιφέρειες, όπως τα μεταδίδει το Υπουργείο Εσωτερικών στην ειδική εφαρμογή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις