Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άρθρο παρέμβαση του Θανάση Καρτερού για Κασσελάκη – Αχτσιόγλου: Τι θα ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας

Άρθρο παρέμβαση του Θανάση Καρτερού για Κασσελάκη – Αχτσιόγλου:  Τι θα ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και αρθρογράφος Θανάσης Καρτερός, παρεμβαίνει στα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών για ανάδειξη Προέδρου με μονομάχους τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Θανάσης Καρτερός επιχειρεί να απομυθοποιήσει όσα ακούγονται περί παρέμβασης Τσίπρα στην εκλογική διαδικασία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του στην Αυγή: «Και μπορούμε βάσιμα να υποθέσουμε, ξέροντας τη διαδρομή του, ότι αυτό που ζητά και περιμένει είναι να στηρίξουν όλοι από Δευτέρα, χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους, αυτόν ή αυτή που τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξουν. Χωρίς τεχνητούς φόβους και με γνήσιο πάθος…»

Στο άρθρο του επίσης ξεκαθαρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι θα παραμείνει και παραμένει στεγανά ουδέτερος και πειθαρχεί σε ό,τι αποφασίσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα όπως ήδη έχει μεταδώσει το newsit.gr υπάρχουν φωνές που ακούγονται μέσα στο κόμμα που ζητούν ακόμα και την απόσυρση της Έφης Αχτσιόγλου.

Οι δηλώσεις στήριξης

Νωρίς το πρωί ο Νίκος Παππάς αφού συναντήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε την ολόθερμη στήριξή του, Μάλιστα οι δυο άνδρες εξέδωσαν και κοινή δήλωση.

Ενδιαμέσως η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα κάνοντας εντυπωσιακή στροφή, ενημέρωσε ότι παρότι είχε ψηφίσει στον Α γύρο Αχτσιόγλου τώρα στηρίζει Κασσελάκη γιατί ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις της υποψήφιας Προέδρου το βράδυ μετά τον πρώτο γύρο. 

Ακολούθησε ένα μπρα ντε φερ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου. Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε το γάντι στον κ. Κασσελάκη ζητώντας να γίνει debate. Εκείνος το αρνήθηκε και την προσκάλεσε να πραγματοποιήσουν περιοδεία μαζί στην Ελλάδα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις