Πολιτική

Ασπίδα Τσίπρα σε Σκουρλέτη! Μήνυμα να σταματήσει η εσωστρέφεια

Ανακοίνωση στην οποία θα καταδικάζονται στο πρόσωπο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των προσωπικών επιθέσεων που δέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης συζητήθηκε επί μακρόν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου η πλειοψηφία των παρισταμένων συμφώνησε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις θα πρέπει να καταδικαστούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ανέφερε ότι θα πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια καθώς δεν βοηθάει καθόλου στη διαδικασία της αναδιοργάνωσης και της διεύρυνσης του κόμματος.

Καταδίκασε τα δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον γραμματέα του κόμματος και ζήτησε απ’ όλους με τη στάση τους να σταματήσουν αυτού του είδους τις ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας είπε “δεν με εκπροσωπεί κανένας”.

Στην Πολιτική Γραμματεία συζητήθηκε ακόμα το θέμα της αναδιοργάνωσης της Αυγής και του ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, καθώς στόχος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι παρεμβάσεις του ραδιοφώνου και της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο δυναμικές στο ευρύτερο κοινό.

Επίσης, στην Πολιτική Γραμματεία συμφωνήθηκε να αναβληθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν ήταν έτοιμο το τελικό κείμενο και ζητήθηκε περισσότερος χρόνος για να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13