Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ασπίδα Τσίπρα σε Σκουρλέτη! Μήνυμα να σταματήσει η εσωστρέφεια

Ασπίδα Τσίπρα σε Σκουρλέτη! Μήνυμα να σταματήσει η εσωστρέφεια

Ανακοίνωση στην οποία θα καταδικάζονται στο πρόσωπο του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των προσωπικών επιθέσεων που δέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης συζητήθηκε επί μακρόν στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου η πλειοψηφία των παρισταμένων συμφώνησε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις θα πρέπει να καταδικαστούν.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ανέφερε ότι θα πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια καθώς δεν βοηθάει καθόλου στη διαδικασία της αναδιοργάνωσης και της διεύρυνσης του κόμματος.

Καταδίκασε τα δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον γραμματέα του κόμματος και ζήτησε απ’ όλους με τη στάση τους να σταματήσουν αυτού του είδους τις ενέργειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας είπε “δεν με εκπροσωπεί κανένας”.

Στην Πολιτική Γραμματεία συζητήθηκε ακόμα το θέμα της αναδιοργάνωσης της Αυγής και του ραδιοφώνου Στο Κόκκινο, καθώς στόχος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι παρεμβάσεις του ραδιοφώνου και της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο δυναμικές στο ευρύτερο κοινό.

Επίσης, στην Πολιτική Γραμματεία συμφωνήθηκε να αναβληθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν ήταν έτοιμο το τελικό κείμενο και ζητήθηκε περισσότερος χρόνος για να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις