Πολιτική

Θεοδωράκης: Αύριο το αίτημα για την παράταση της δανειακής σύμβασης

Αύριο θα κατατεθεί το ελληνικό αίτημα για την παράταση της δανειακής σύμβασης, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Με ενημέρωσε αναλυτικά ο πρωθυπουργός για την πρόθεση της κυβέρνησης να καρταθέσει αύριο αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης», δήλωσε βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Είπε ακόμα ότι το Ποτάμι στηρίζει την διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας. «Είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης», είπε και συνέχισε: «Του επισήμανα ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Τάσο Κουράκη ότι είπε στον πρωθυπουργό πως η κατάργηση των πρότυπων σχολείων είναι εκτός λογικής αφού στέλνει τα παιδιά στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας του είπε ότι στο θέμα της Παιδείας θα γίνει εθνική συζήτηση και πως τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Είπε ακόμα ότι είναι αισιόδοξος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων και βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.
Διαπραγματευόμαστε σκληρά αλλά για να μείνει η χώρα στο κέντρο της Ευρώπης, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε τελικά συνενόηση για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Γεραπετρίτη στην Τουρκία μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες: Οι θαλάσσιες ζώνες δεν είναι πεδίο πλειστηριασμού
«Υπάρχουν κανόνες οι οποίοι διέπουν τις σχέσεις μεταξύ όμορων θαλασσίων χωρών και αυτοί οι κανόνες θα πρέπει να γίνονται σεβαστοί», πρόσθεσε ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης, ΟΗΕ, ΥΠΕΞ 8
ΕΛ.Α.Σ.: Πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για το σόου Κασιδιάρη και τη στάση της αστυνομίας
Η ΕΛ.ΑΣ. αποδίδει στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακέραια πολιτική ευθύνη για τις συνθήκες που επέτρεψαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης Κασιδιάρη την ημέρα της εθνικής επετείου
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR 16