Πολιτική

Αυτό είναι το σποτ της Λαϊκής Ενότητας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! (VIDEO)

- Το τρίτο προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας είναι γεγονός
- Ήταν από τα πλέον αναμενόμενα αφού πρωταγωνίστρια είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Όπως και οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Κώστας Λαπαβίτσας δεν διστάζει να... τρολάρει τον εαυτό της
- Τα έχει... όλα το video: τη φράση "τι είπατε" που κάνει θραύση, το περιστατικό με το λάστιχο και το βενζινάδικο στην Αιδηψό και φυσικά... το χρέος που είναι επονείδστο και μη βιώσιμο
- Τι λέει η ίδια η πρόεδρος της Βουλής για το σποτ που... "σπάει" το ίντερνετ

Ένας νεαρός άνδρας κρατά στα χέρια του το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; ρωτάει.

Την απάντηση την παίρνει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που στέκεται όρθια πάνω από το κεφάλι του. “Τι είπατε” (φράση που έχει… γράψει και την ακολουθεί πια μετά από εκείνη την αλήστου μνήμης συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη) ρωτάει εκείνη και χτυπά… απειλητικά τα δάχτυλά της στο καπώ του αυτοκινήτου.

Και εκείνος ρωτάει ξανά: Πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; Όχι, το χρέος είναι αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο, του λέει.

Και όταν ανοίγει το πλάνο, εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ένα λάστιχο στα χέρια! Κρατάει και… “σταυρό” για να το αλλάξει, μια άμεση αναφορά στο περιστατικό σε βενζινάδικο της Αιδηψού. Μόνο που στο σποτ το αυτοκίνητο δεν είναι “σκαραβαίος” αλλά ένα mini cooper.

“Ψηφίστε την αλήθεια” είναι ο τίτλος του video, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει στο τέλος: “Τα ψέματά τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας όμως έχει διάρκεια. Αψηφήστε τα ψέμματα, ψηφίστε για την αλήθεια”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το… σποτ

Το πολυαναμενόμενο σποτ με την ίδια πρωταγωνίστρια σχολίασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο. “Έχει πολλαπλά μηνύματα. Το πρώτο και κυρίαρχο είναι ότι η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα έχουν κοντά πόδια. Για τους απλούς ανθρώπους υπάρχει ένα απλό εργαλείο για την διαγραφή του χρέους και πρέπει να γίνει συνείδηση ότι δεν πρέπει να πληρωθεί. Επίσης έχει σημασία η ψήφος στις 20 Σεπτεμβρίου για να μην επικρατήσει η δύναμη του ψέματος αλλά της αλήθειας”.

Όσο για το γεγονός πως… αυτο-τρολάρεται για το περιστατικό με το βενζινάδικο και το… λάχιστο; “Πρέπει να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας. Ήταν ένα γκροτέσκο ψέμα, είχαν αφιερωθεί ώρες σε δελτία ειδήσεων και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα κατασκευασμένα και ο ίδιος ο πρατηριούχος είπε ότι ουδέποτε έγιναν όλα αυτά”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 5
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 43
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι με «γαλλικά» και αναφορές σε Κέλλα και Βορίδη – «Του λέω ρε ό,τι έχεις βγάλτο στον αέρα να πάει να γ@μ@θ@@»
Στους διαλόγους που δημοσιοποιούνται σήμερα (02/07/25) πρωταγωνιστές της υπόθεσης κάνουν αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Μάκης Βορίδης
Εργασίες συγκομιδής ελαιοκάρπου. Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 . (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 44
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7