Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

#bar_maximou: “Γλέντι” δίχως προηγούμενο στο Twitter!

Φωτό twitter / @Leonidasdk
Φωτό twitter / @Leonidasdk

Ήταν θέμα χρόνου. Το hashtag #bar_maximou έγινε… στο “άψε – σβήσε” πρώτο trend στο Twitter, με αφορμή φυσικά την “χαλαρή” συγκέντρωση των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή την επανέναρξη πριν από λίγες ημέρες των εργασιών της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προσκαλέσει απόψε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, για μια συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε χαλαρό κλίμα.

Αυτό είναι το καθαρά πολιτικό πλαίσιο της είδησης, μαζί με την “υποσημείωση” πως η συνάντηση αυτή έχει και το χαρακτήρα του… πολιτικού μασάζ στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ενόψει των (δύσκολων) μέτρων που έρχονται και φυσικά πρέπει να ψηφιστούν.

Τα απρόοπτα ήταν ουκ ολίγα. Ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίστηκε… φίρμα από τους δημοσιογράφους, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε από το ταξί και έψαχνε το Μέγαρο Μαξίμου (!), ενώ ο… μηχανόβιος Μάκης Μπαλαούρας φρέναρε τελευταία στιγμή έξω από το Μαξίμου!

Το “χαλαρό” πλαίσιο της βραδιάς, ωστόσο, έχει δώσει χώρο και στην πιο “χαλαρή” αντιμετώπιση και από αυτή την εξίσωση δεν θα μπορούσε να λείπει το Twitter, εκεί όπου πραγματικά έχει στηθεί ένα πάρτυ κανονικό.

Δείτε μερικές από τις ξεκαρδιστικές αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε