Πολιτική

Δ. Καμμένος: Υπάρχει ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα

Σε... άλλη γραμμή για ακόμη μια φορά οι ΑΝ.ΕΛ. σε σχέση με την πρακτική της κυβέρνησης απέναντι στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Ο Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για ανοχή.

Την κάθετη αντίθεσή του στο φαινόμενο ανοχής της ανομίας τύπου επιθέσεων Ρουβίκωνα τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε μάλιστα λόγο για μια πολιτική ανοχής απέναντι στην ανομία η οποία πρέπει να αλλάξει.

Δεν πρέπει να καταλύεται η τάξη, όπως τόνισε, αναφερόμενος στο θέμα της νέας επίθεσης του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά με εισβολή στον Ευαγγελισμό εναντίον γιατρού τον οποίο τα μέλη της αναρχικής ομάδας κατηγορούν πως παίρνει συστηματικά “φακελάκι”.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε πως υπήρξε ευθεία απειλή κατά της υγείας και της ζωής ανθρώπου και αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές
Η φράση «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» «είναι ταξική και όχι σεξιστική» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80