Πολιτική

Δ. Καμμένος: Υπάρχει ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα

Σε... άλλη γραμμή για ακόμη μια φορά οι ΑΝ.ΕΛ. σε σχέση με την πρακτική της κυβέρνησης απέναντι στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα. Ο Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για ανοχή.

Την κάθετη αντίθεσή του στο φαινόμενο ανοχής της ανομίας τύπου επιθέσεων Ρουβίκωνα τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” του ΣΚΑΙ.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε μάλιστα λόγο για μια πολιτική ανοχής απέναντι στην ανομία η οποία πρέπει να αλλάξει.

Δεν πρέπει να καταλύεται η τάξη, όπως τόνισε, αναφερόμενος στο θέμα της νέας επίθεσης του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά με εισβολή στον Ευαγγελισμό εναντίον γιατρού τον οποίο τα μέλη της αναρχικής ομάδας κατηγορούν πως παίρνει συστηματικά “φακελάκι”.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε πως υπήρξε ευθεία απειλή κατά της υγείας και της ζωής ανθρώπου και αυτό δεν είναι αποδεκτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τάκης Θεοδωρικάκος για Ίμια: Αθάνατοι ήρωες – Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός είναι στις καρδιές όλων των Ελλήνων
«Τριάντα χρόνια μετά, οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός παραμένουν σύμβολα τιμής και καθήκοντος» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το μνημείο για τα Ίμια