Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Debate πολιτικών αρχηγών – Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: “Γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνει τη βρώμικη δουλειά;”

ΦΩΤΟ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - EUROKINISSI

Το παρασκήνιο της κόντρας μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Πάνου Καμμένου είναι… “καυτό” και περιλαμβάνει έναν διάλογο του αρχηγού της ΝΔ με τον Αλέξη Τσίπρα που δεν “έπιασαν” οι κάμερες του debate!

Είναι μία κόντρα που μονοπωλεί το ανεδιαφέρον μετά την ολοκλήρωση του debate, αφού το παρασκήνιο είναι ενδεικτικό της κατάστασης!

Όπως αναφέρθηκε στην ειδική ενημερωτική εκπομπή του mega, η κόντρα ξεκινά από χθες, Τρίτη, όταν ο Πάνος Καμμένος έδινε συνέντευξη στην ΕΡΤ.
Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τότε στελέχη της “γαλάζιας” παράταξης ζήτησαν από την δημόσια ραδιοτηλεόραση να δοθεί η δυνατότητα στον αρχηγό της ΝΔ να παρέμβει για να απαντήσει.

Η απάντηση της ΕΡΤ ήταν πως με βάση τους κανονισμούς της διακομματικής, δεν μπορούσε να “σπάσει” το 45λεπτο του αρχηγού, με τα στελέχη της ΝΔ να επανέρχονται και να ζητούν να παρέμβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου για να απαντήσει.

Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική, με την ΕΡΤ να τονίζει πως θα έπρεπε να απευθυνθούν στη νομική τους υπηρεσία για να εξεταστεί το αίτημα, το οποίο καπως έτσι έπεσε στο… κενό.

Στο debate το ζουμί!

Αφού, λοιπόν, απάντηση δεν δόθηκε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η συνέχεια δόθηκε απόψε στο debate.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mega, τη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυε επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, που καθόταν δίπλα του, με τον διάλογο να είναι ο εξής:

Μεϊμαράκης: “Ξέρω ότι θέλεις να με χτυπήσεις. Γιατί βάζεις τον Πάνο να κάνεις την βρώμικη δουλειά; Γιατί δεν το κάνεις ο ίδιος;”
Τσίπρας: “Μη με μπλέκεις με τέτοια”
Μεϊμαράκης: “Κι εσύ όμως με την υπογραφή σου έκανες τον υπασπιστή του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου αρχηγό ΓΓΕΘΑ μία μέρα πριν παραιτηθεί”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε