Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Δένδιας: Το κράτος δικαίου απάντησε στη Χρυσή Αυγή – Με εντολή Σαμαρά θα συνεχιστούν οι έρευνες

Δένδιας: Το κράτος δικαίου απάντησε στη Χρυσή Αυγή – Με εντολή Σαμαρά θα συνεχιστούν οι έρευνες

Σαφείς διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση των ερευνών με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, με εντολή του πρωθυπουργού, έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του μετά τις συλλήψεις των Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος.

Όπως επεσήμανε, απευθυνόμενος προς εκπροσώπους του Τύπου, η σημερινή ημέρα είναι ιστορική, τονίζοντας ότι το κράτος Δικαίου δεν είναι ανήμπορο.

“Στην Ελλάδα δεν υπάρχει χώρος για εγκληματικές οργανώσεις” είπε και εξέφρασε βαθιά ευγνωμοσύνη και σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη και την Αστυνομία.

Αναλυτικά είπε: “Διαβεβαιώνω την ελληνική κοινωνία ότι η έρευνα δεν σταματάει εδώ. Με εντολή του Αντώνη Σαμαράθα συνεχιστεί προς πάσα κατεύθυνση και θα ολοκληρωθεί.

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει χώρος για εκληματικές οργανώσεις που με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος επιχειρούν να αλώσουν τη ζωή της χώρας, να υπονομεύσουν τους θεσμούς της πολιτείας, να υποκινήσουν το φυλετικό μίσος, να αμφισβητήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και να διασαλεύσουν την κοινωνική ειρήνη.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, διακήρυξα στο κοινοβούλιο ότι στην Ελλάδα δε θα γίνουν ανεκτά τάγματα εφόδου. Παραταύτα η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να δοκιμάσει τις αντοχές της δημοκρατίας και εισπράττει σήμερα την απάντηση από το κράτος δικαίου.

Η μηνυτήρια αναφορά μου προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είχε επισημάνει προς την ελληνική δικαιοσύνη για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ενοποιήσει τις πολλές εκρεμμείς ενώπιων της δικογραφίας εναντίον της Χρυσής Αυγής και
να αντιμετωπίσει έτσι οριστικά ως εγκληματική οργάνωση το εκληματικό φαινόμενο.

Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο αποδεικνύει προς όλους και κυρίως προς τους νέους ανθρώπους ότι το κράτους δικαίου δεν είναι γυμνό και ανήμπορο απέναντι στη χυδαία απειλή της άλογης βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με φωνές, βρισιές, απειλές στην Ευελπίδων ο “Φύρερ” Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής – «Φάτε μνημόνιο το βράδυ» ούρλιαζε ο Παναγιώταρος

Οι συλλήψεις του Φύρερ Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Η σιγή ασυρμάτου και οι τρεις άνθρωποι που γνώριζαν την καταιγίδα συλλήψεων

Ένιωσαν ότι σφίγγει ο κλοιός και έτρεξαν να σώσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης – Καταζητείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου!

Παράνομα όπλα και χιλιάδες ευρώ στο σπίτι Μιχαλολιάκου

«Πρίγκιπας Φύρερ» ο Μιχαλολιάκος, υπαρχηγός ο Παππάς – Όλο το πόρισμα του Αρείου Πάγου

Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες βουλευτές της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή της παράδοσης του Νίκου Μίχου – Άφαντος ο Παππάς

Σαμαράς: Δικαιοσύνη, Σταθερότητα, Όχι εκλογές!

Πως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής

Σε απόσταση ασφαλείας απωθήθηκαν οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Ντελίριο Ματθαιόπουλου: Εκτελούν συμβόλαιο θανάτου της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθη και η γυναίκα αστυνομικός για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Πληροφορίες οτι η αντιτρομοκρατική κατευθύνεται στη Βουλή για έρευνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε