Πολιτική

Σαμαράς: Δικαιοσύνη, Σταθερότητα, Όχι εκλογές!

Το τρίπτυχο βάσει του οποίου κινείται η κυβέρνηση με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις με τις συλλήψεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε σε συνομιλία του με τους δημοσιοιγράφους ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, την ώρα που αναχωρούσε από το Μέγαρο Μαξίμου για τις ΗΠΑ.

“Δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές”, είπε ο κ. Σαμαράς την ώρα που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του για να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε και για την συνάντηση που είχε νωρίτερα με την τρόικα και είπε ότι όλα πήγαν καλά.

Νωρίτερα, είχε ενημερωθεί για την πορεία των συλλήψεων από τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δικαστικοί κύκλοι: Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε προφυλακίσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο

ΠΑΣΟΚ για Χρυση Αυγή: Μια εγκληματική οργάνωση δεν μπορεί να υπαγορεύσει τις εξελίξεις

Αθανασίου: Δίκαιη δίκη για όσους συνελήφθησαν – Ενημέρωσε και την τρόικα ο Σαμαράς

Συνελήφθη ο ένας από τους δυο αστυνομικούς που αναζητούνται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος την στιγμή της σύλληψης – Όλοι οι διάλογοι

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης – Καταζητείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Συγκέντρωση χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ μετά από κάλεσμα της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2