Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ένιωσαν ότι σφίγγει ο κλοιός και έτρεξαν να σώσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Ένιωσαν ότι σφίγγει ο κλοιός και έτρεξαν να σώσουν τις βουλευτικές αποζημιώσεις

Οι κινήσεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής πριν από τις μαζικές συλλήψεις δείχνουν πως τελικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε διαισθανθεί ότι έσφιγγε ο κλοιός της δικαιοσύνης και για αυτό το λόγο προσπάθησε να διεκπεραιώσει τις οικονομικές εκκρεμότητες του συνδέσμου.

Για αυτό το λόγο ο κ. Μιχαλολιάκος πριν συλληφθεί έστειλε έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής, προκειμένου να σταματήσει η παρακράτηση του 20% από τις βουλευτικές αποζημιώσεις υπέρ του κόμματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 1.169 ευρώ από κάθε βουλευτή, με αποτέλεσμα να φτάνουν στο ταμείο του κόμματος κάθε μήνα περίπου 21.000 ευρώ. 

Αυτό γινόταν από την αρχή που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή με εντολή του Μιχαλολιάκου. Βλέποντας ο Νίκος Μιχαλολιάκος πως ο κλοιός της δικαιοσύνης σφίγγει και ενδεχομένως γίνει δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος, αποφάσισε να σταματήσει αυτή η παρακράτηση. 

Έτσι με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μιχαλιάκος κατάφερε πλέον οι χρυσαυγίτες βουλευτές να εισπράττουν το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης που δικαιούνται και δεν θα παρακρατείται ούτε ευρώ, όπως γίνεται στα περισσότερα κόμματα. 

Πριν την εντολή του κ. Μιχαλολιάκου η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει την απόφασή της για αναστολή της κρατικής επιχορήγησης με νομοθετική ρύθμιση από τη Δευτέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι συλλήψεις του Φύρερ Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής – Η σιγή ασυρμάτου και οι τρεις άνθρωποι που γνώριζαν την καταιγίδα συλλήψεων

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης – Καταζητείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Στην ΓΑΔΑ η κόρη του Μιχαλολιάκου, Ουρανία – Δεν την άφησαν να δει τον πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Παράνομα όπλα και χιλιάδες ευρώ στο σπίτι Μιχαλολιάκου

Τι είπε ο Μιχαλολιάκος την στιγμή της σύλληψης – Όλοι οι διάλογοι

Ο «πρίγκιπας Φύρερ» Μιχαλολιάκος και ο υπαρχηγός του

Δικαστικοί κύκλοι: Είναι βέβαιο ότι θα έχουμε προφυλακίσεις – Βαρύ το κατηγορητήριο

Τσακώθηκαν μπροστά στις κάμερες βουλευτές της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Η δικηγόρος του Ρουπακιά αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Παναγιώταρου

Ποιοι είναι οι επιλαχόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Όταν χλεύαζε ο Κασιδιάρης: Ήρθαμε να παραδοθούμε ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε