Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

ΔΕΘ 2017: Συνάντηση παραγωγικών φορέων με Τσίπρα – Έξω”καρφιά”, μέσα χαμόγελα [pics]

ΔΕΘ 2017: Συνάντηση παραγωγικών φορέων με Τσίπρα – Έξω”καρφιά”, μέσα χαμόγελα [pics]
Φωτογραφία Eurokinissi

Στο υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει της ΔΕΘ 2017, που θα διεξαχθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Οι πρώτες εικόνες μέσα από τη συνάντηση δείχνουν τη θερμή υποδοχή που επεφύλασσαν στον Πρωθυπουργό. Χειραψίες, χαμόγελα… και κάποιοι φαίνεται πως ξέχασαν (;) μέσα σε λίγα λεπτά τα… παράπονα που έχουν από τον Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης δήλωσε κατά την άφιξή του: «Αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής διοίκησης του οικονομικού επιμελητηρίου Κεντρικής  Μακεδονίας κ. Αντωνάκης, τόνισε ότι θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την προστασία του κλάδου, να μην φεύγουν οι νέοι οικονομολόγοι στο εξωτερικό, καθώς και να προστατεύονται οι ελεγκτές που κάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους έξω στον δρόμο.

Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα, o πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Πηγή: Thessnews.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις