Πολιτική

ΔΕΘ 2017: Ο Τσίπρας… προετοιμάζεται και πάει Θεσσαλονίκη

Επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ 2017, θα έχει αύριο, Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο).

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον Δήμο Πρεσπών, προκειμένου να παρακολουθήσει το φεστιβάλ «Πρέσπεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Όλυμπο: «Νέος αναπτυξιακός πυλώνας» μετά την ένταξη στην UNESCO – 400 εκατ. ευρώ για την ορεινή ανάπτυξη
Στόχος η επέκταση του Πάρκου κατά 60% - Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με στίχους του Κωστή Παλαμά - «Η Ελλάδα έχει ακόμη κορυφές που δεν έχει πατήσει»
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ