Πολιτική

ΔΕΘ 2017: Ο Τσίπρας… προετοιμάζεται και πάει Θεσσαλονίκη

Επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ 2017, θα έχει αύριο, Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο).

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον Δήμο Πρεσπών, προκειμένου να παρακολουθήσει το φεστιβάλ «Πρέσπεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 10
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης