Πολιτική

ΔΕΘ 2017: Ο Τσίπρας… προετοιμάζεται και πάει Θεσσαλονίκη

Επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ 2017, θα έχει αύριο, Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στο Γραφείο του στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο).

Ακολούθως ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τον Δήμο Πρεσπών, προκειμένου να παρακολουθήσει το φεστιβάλ «Πρέσπεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης – Μακρόν: Αυτές ειναι οι δύο συμφωνίες που υπέγραψαν για την στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας
Η συμφωνία προβλέπει ακόμα καλύτερο συντονισμό με τη Γαλλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ισχυροποιώντας τη θέση της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αποφάσεις
Η στιγμή που ο Μακρόν και ο Μητσοτάκης υπογράφουν τις συμφωνίες
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν