Πολιτική

ΔΕΘ 2017: “Χάθηκε” ο Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου! Σε ρόλο… GPS οι δημοσιογράφοι [vid]

Με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε σήμερα (10.09.2017) την επίσκεψή του στη ΔΕΘ 2017.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ 2017 άρχισε λίγο πριν από τις 13.30 και ολοκληρώθηκε στις 16.00. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά πολύ συχνά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αντιμετώπιζε ένα… πρόβλημα.
Δεν μπορούσε να βρει ποιος δημοσιογράφος του μιλούσε. Αρκετές φορές, ο Πρωθυπουργός έδειχνε να δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί, καθώς άκουγε τη φωνή του εκάστοτε δημοσιογράφου και έψαχνε… απεγνωσμένα στην αίθουσα, για να τον δει.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θέλοντας να διευκολύνουν τον Αλέξη Τσίπρα, αφού έλεγαν το μέσο στο οποίο εργάζονται, του έδιναν και… οδηγίες για να τους βρει. “Εδώ, αριστερά”, “εδώ, στο βάθος…”, “εδώ, στα αριστερά σας…”, “καλησπέρα, από εδώ…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα συλλυπητήρια του Κωστή Χατζηδάκη για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη - «Καλό ταξίδι πρόεδρε»
«Για τρία χρόνια, από το 2004 έως το 2007, υπηρετήσαμε μαζί στην Ευρωβουλή και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης ήταν τότε αρχηγός της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας» γράφει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Κωστής Χατζηδάκης
Παύλος Μαρινάκης: Η αντίδραση απέναντι στις ψευδείς ειδήσεις και τη στοχοποίηση δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης
«H μάχη αυτή πρέπει να βρει όλους τους υγειώς σκεπτόμενους πολίτες, τα κόμματα, τους φορείς της κοινωνίας στην ίδια σελίδα» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το δημοσίευμα της «Εστίας»
Παύλος Μαρινάκης 7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας για τις φωτιές – Ενημερώθηκε για όλα τα πύρινα μέτωπα
Μετά την ενημέρωση συζητήθηκε το ζήτημα των αντιδιαβρωτικών έργων τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα στις πληγείσες περιοχές, όπως και η καταγραφή των ζημιών από την Κρατική Αρωγή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας 23
Γεραπετρίτης, Διαμαντοπούλου και Χριστοδουλάκης διαψεύδουν δημοσίευμα περί δείπνου για «συγκυβέρνηση παραγραφής» – «Εξόφθαλμα ψεύδη και συκοφαντίες»
Για ψευδές δημοσίευμα κάνουν λόγο ο υπουργός Εξωτερικών και η υπεύθυνη του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έστειλε εξώδικο σε σάιτ για το ίδιο δημοσίευμα
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μανώλης Χριστοδουλάκη 5