Πολιτική

ΔΕΘ 2017: “Χάθηκε” ο Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου! Σε ρόλο… GPS οι δημοσιογράφοι [vid]

Με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε σήμερα (10.09.2017) την επίσκεψή του στη ΔΕΘ 2017.

Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ 2017 άρχισε λίγο πριν από τις 13.30 και ολοκληρώθηκε στις 16.00. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά πολύ συχνά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αντιμετώπιζε ένα… πρόβλημα.
Δεν μπορούσε να βρει ποιος δημοσιογράφος του μιλούσε. Αρκετές φορές, ο Πρωθυπουργός έδειχνε να δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί, καθώς άκουγε τη φωνή του εκάστοτε δημοσιογράφου και έψαχνε… απεγνωσμένα στην αίθουσα, για να τον δει.
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θέλοντας να διευκολύνουν τον Αλέξη Τσίπρα, αφού έλεγαν το μέσο στο οποίο εργάζονται, του έδιναν και… οδηγίες για να τους βρει. “Εδώ, αριστερά”, “εδώ, στο βάθος…”, “εδώ, στα αριστερά σας…”, “καλησπέρα, από εδώ…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπανδρέου για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν είναι «μονοπρόσωπο» και δεν έχει ανάγκη «συρρίκνωσης»
Νίκος Παπανδρέου
Κυριάκος Βελόπουλος: Η χούντα έκανε σοβαρή δουλειά στις εξορύξεις πετρελαίων, ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιχείρησε μάλιστα να... προλάβει τις αντιδράσεις, υπογραμμίζοντας ότι δεν αμφισβητεί τον χαρακτήρα του καθεστώτος
Βελόπουλος
ΠΑΣΟΚ για Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: Δεν διεγράφη για τις απόψεις του, αλλά για συστηματική υπονόμευση
Από τη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για απαξίωση των κεντρικών πολιτικών πρωτοβουλιών του κόμματος και επιχειρούν να απαντήσουν στις εσωκομματικές αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη 
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 7
«Σφάχτηκαν» Κωνσταντοπούλου, Λαζαρίδης και Μαρκόπουλος στη Βουλή και διακόπηκε η συνεδρίαση - Κακλαμάνης: «Ντροπή αυτά που έγιναν»
Η ένταση άρχισε να χτυπά «κόκκινο» μετά την αναφορά της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ζήτημα της επιστροφής από το Ομάν της κόρης του πρωθυπουργού, Σοφίας Μητσοτάκη
Κωνσταντοπούλου, Κακλαμάνης 51