Πολιτική

Διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν τον ενημερώσαμε για μέλος του που μίλησε με την 12χρονη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει επί της ουσίας τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενημέρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ταυτοποιήθηκε μέλος του να συνομιλεί με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιά είναι μέλη ενός κόμματος» σημειώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι η απάντησή του στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια».

Συγκεκριμένα, από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από την ανακοίνωση διαγραφής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης διευκρινίζονται τα εξής:

«Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπρίτζης με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στο υπουργείο λέγοντας: «Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Παρακαλώ, συνεννοηθείτε και μην εκτίθεστε…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
25
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33