Πολιτική

Διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν τον ενημερώσαμε για μέλος του που μίλησε με την 12χρονη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει επί της ουσίας τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενημέρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ταυτοποιήθηκε μέλος του να συνομιλεί με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιά είναι μέλη ενός κόμματος» σημειώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι η απάντησή του στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια».

Συγκεκριμένα, από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από την ανακοίνωση διαγραφής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης διευκρινίζονται τα εξής:

«Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπρίτζης με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στο υπουργείο λέγοντας: «Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Παρακαλώ, συνεννοηθείτε και μην εκτίθεστε…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για «ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια» – Κάνουν μνημόσυνο για μια εποχή που το χρέος πήγε στο 100% του ΑΕΠ
«Θυμόμαστε τη δεκαετία του '80. Είδα ωραίες γιορτές στην Κρήτη, σημαιάκια πλαστικά, φορτηγά, τρακτέρ ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια, τραγούδια», απάντησε με χιούμορ ο πρωθυπουργός για τα «ματωμένα πλεονάσματα» που τον κατηγορεί η αντιπολίτευση
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Αλέξη Τσίπρα: Το ’14 είναι αυταπάτη, τώρα είναι κανονική απάτη, τσάμπα το rebranding
Στη συνέχεια πέρασε στις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνοντας μάλιστα διαφορές ανάμεσα στην ομιλία και στο υλικό που διανεμήθηκε στους δημοσιογράφους
O Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης από ΔΕΘ για ελληνοτουρκικά: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει την άδεια κανενός για το πώς θα εξοπλίζεται»
Δεν πρόκειται ποτέ να μπω σε συζήτηση με την Τουρκία για ζητήματα που η ίδια η Τουρκία θέτει και αποτελούν μη ζητήματα για την ελληνική Πολιτεία», είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός
MHTSOTAKHS