Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν τον ενημερώσαμε για μέλος του που μίλησε με την 12χρονη

Διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Δεν τον ενημερώσαμε για μέλος του που μίλησε με την 12χρονη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαψεύδει επί της ουσίας τους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενημέρωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ταυτοποιήθηκε μέλος του να συνομιλεί με την 12χρονη στον Κολωνό.

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιά είναι μέλη ενός κόμματος» σημειώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσθέτει ότι η απάντησή του στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως «η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια».

Συγκεκριμένα, από κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από την ανακοίνωση διαγραφής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης διευκρινίζονται τα εξής:

«Ο Υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπρίτζης με μια λιτή ανακοίνωση απάντησε στο υπουργείο λέγοντας: «Προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη: Παρακαλώ, συνεννοηθείτε και μην εκτίθεστε…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις