Πολιτική

Δικαίωση του… “προφήτη” Βασίλη Λεβέντη: Στη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις μιας μετεγγραφής που ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε “προβλέψει” από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενώ σε λίγο αναμένεται να συναντηθεί και με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Η συνεργασία του πρώην εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων με τη Νέα Δημοκρατία, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Ο Βασίλης Λεβέντης από την πρώτη στιγμή μιλούσε για επικείμενη μετακίνηση του Γιάννη Καλλιάνου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου