Πολιτική

Δικαίωση του… “προφήτη” Βασίλη Λεβέντη: Στη ΝΔ ο Γιάννης Καλλιάνος

Εντός της ημέρας αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις μιας μετεγγραφής που ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε “προβλέψει” από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ενώ σε λίγο αναμένεται να συναντηθεί και με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ.

Η συνεργασία του πρώην εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων με τη Νέα Δημοκρατία, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Ο Βασίλης Λεβέντης από την πρώτη στιγμή μιλούσε για επικείμενη μετακίνηση του Γιάννη Καλλιάνου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μάριος Σαλμάς: Η ΝΔ γιορτάζει ότι γέμισε υπουργούς από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ – Αν ο Σαμαράς ανακοινώσει κόμμα θα δείτε πού θα πάει το ποσοστό της
«Δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της ιστορίας και της παράταξης άνθρωποι που μέχρι πρότινος βρίσκονταν απέναντί της και την έβριζαν» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Μάριος Σαλμάς 14
Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: «Δεν είναι μόνο ζήτημα για την Ελλάδα, είναι ζήτημα για την Ευρώπη»
«Ηρθε η ώρα να υπάρξει πρόοδος» επεσήμανε ο πρωθυπουργός, κατά τη συζήτησή του με τον συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον στο συνέδριο του «Βήματος» - Η αλλαγή του βρετανικού νόμου, η πρόταση «win-win» και η σύνδεση με τις σχέσεις ΗΒ - Ευρώπης
Κυριάκος Μητσοτάκης
47