Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη για την άδεια!

Ντόρα Μπακογιάννη
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

– “Βράζουν” στη Νέα Δημοκρατία για τη άδεια που -όπως όλα δείχνουν- θα πάρει ο Δημήτρης Κουφοντίνας
– Τηλεοπτική παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη
– “Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;”
– “Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιός θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;”
– “Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα”
– Οργισμένες αντιδράσεις και από Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως σας πληροφόρησε άμεσα το newsit.gr, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τις πόρτες του Κορυδαλλού, για πρώτη φορά μετά την φυλάκισή του για συμμετοχή στην “17 Νοέμβρη” θα περάσει το πρωί της Πέμπτης, 09.11.2017 ο Δημήτρης Κουφοντίνας! Στο άκουσμα της είδησης, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τηλεοπτική παρέμβαση και κατήγγειλε την κυβέρνηση…

Δημήτρης Κουφοντίνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Άδεια και έξαλλη η Ντόρα Μπακογιάννη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αίτημα φέρεται να έχει γίνει δεκτό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το πρωί της Πέμπτης 09.11.20217 ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από την φυλακή. Σημειώνεται, ωστόσο, πως μέχρι στιγμής τηρείται… σιγή ιχθύος και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται απολύτως.

Είναι μια είδηση που… έσκασε σαν βόμβα! Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει από τις φυλακές. Έστω για διήμερη άδεια…

Όπως είναι λογικό, υπάρχουν αντιδράσεις. Που ήταν αναμενόμενες, ειδικά από την πλευρά της ΝΔ. Ήδη Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασαν μέσα από το Twitter.

Άλλωστε η δολοφονία του -τότε- βουλευτή του κόμματος και συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη, κάνει την “γαλάζια” παράταξη να… βράζει για την συγκεκριμένη απόφαση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τηλεοπτική παρέμβαση το βράδυ της Τετάρτης, 08.11.2017, στο Action 24 και με δυσκολία μπορούσε να κρύψει τον θυμό της!

Τι θα κάνει ο κύριος Κουφοντίνας; Και ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις για την άδεια; Το πρώτι πιστόλι της 17 Ν, το πιστόλι που ποτέ δεν βρέθηκε και είναι καλά κρυμμένο, είναι πιθανότατα στα χέρια του. Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά. Περιμένω επίσημη τροποθέτηση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να κρύβεται! Όλοι αυτοί είτε αυτός λέγεται Τσίπρας, είτε Τόσκας, πρέπει να πάρουν θέση. Τους προκαλώ, δεν τους καλώ απλά να πάρουν θέση!” είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

Εκτός από την τηλεοπτική της παρέμβαση, η Ντόρα Μπακογιάννη αντέδρασε και μέσω Twitter, μέσα από σειρά αναρτήσεων.

Δείτε τις

https://twitter.com/Dora_Bakoyannis/status/928362358942130176

 

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις