Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δημοψήφισμα: Το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης στον Σταύρο Θεοδωράκη – Η απάντηση και οι κινήσεις από τον αρχηγό του Ποταμιού!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

Ο αρχηγός του Ποταμιού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 2ο γυμνάσιο Χαϊδαρίου, όπου δεν τον περίμεναν μόνο φίλοι και συνεργάτες…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την εμφάνισή του στο εκλογικό κέντρο λίγο μετά τις 10.30. Τόσο κατά την είσοδό του όσο και κατά την αποχώρησή του, συγκεντρωμένοι, υποστηρικτές του «όχι», του επιτέθηκαν λεκτικά.

«Αυτά να πάτε να τα πείτε στον κ. Καμμένο», τους απάντησε στα όσα του έλεγαν και όταν του είπαν ότι «δεν είμαστε με τον κ. Καμμένο», τότε τους είπε «αυτά να πάτε να τα πείτε στη Χρυσή Αυγή». Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Ο κύριος Θεοδωράκης έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και έστειλε το δικό του μήνυμα για το δημοψήφισμα και την επόμενη μέρα στη χώρα.

«Ελπίζω πως ο σπόρος του διχασμού, που έσπειραν κάποιοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, δεν θα καρποφορήσει. Ο λαός θα παραμερίσει όλους αυτούς τους άφρονες που πιστεύουν ότι με το διχασμό θα καταφέρουν κάτι. Πρέπει σήμερα, ενωμένοι, να δυναμώσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας και ο πρωθυπουργός να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για την παραμονή της εντός ΕΕ».

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015
Δες εδώ την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ
Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε