Πολιτική

Δραματικές στιγμές – Σύσκεψη Τσίπρα στο Μαξίμου μετά την απειλή χρεοκοπίας

Απάντηση στο τελεσίγραφο ''χρεοκοπία ή συμφωνία'' θα αναζητηθεί στη σύσκεψη του Α. Τσίπρα με την διαπραγματευτική ομάδα της κυβέρνησης ενόψει βέβεια και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής.

Νέα σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου μετά το ωμό τελεσίγραφο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ν. Τουσκ για συμφωνία ή χρεοκοπία.

Τον ρόλο του διαμεσολαβή μεταξύ Ελλάδας και θεσμών αναλαμβάνει και πάλι ο Γιούνκερ, ο οποίος παρά τις βολές του θα έχει νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Την ίδια ώρα εντύπωση έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του ο Α. Φλαμπουράρης που άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται να μην υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
6
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα: Έχουμε να κάνουμε πολλά για τη βία κατά των γυναίκων
«Έχουμε να κάνουμε πολλά και πρέπει να τα κάνουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληγή, που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους 10
Πάνος Καμμένος για το βιβλίο Τσίπρα: Κατάλαβε ότι ο σκοπός μας ήταν κοινός για να γλιτώσουμε το αιματοκύλισμα στη χώρα
«Ο Τσίπρας στις κρίσιμες στιγμές πήρε τις σωστές αποφάσεις. Έστρεψε τη χώρα στις ΗΠΑ, μας βοήθησε ο Ολάντ και δεν πέρασε το σχέδιο του Σόιμπλε» είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του
Ο Πάνος Καμμένος
18