Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Διαψεύδει η κυβέρνηση την καταγγελία Θεοχάρη πως ετοιμάζεται σχέδιο για δραχμή

Διαψεύδει η κυβέρνηση την καταγγελία Θεοχάρη πως ετοιμάζεται σχέδιο για δραχμή

Για σενάρια επιστημονικής φαντασίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά το tweet και την καταγγελία από τον βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη πως το Μέγαρο Μαξίμου και ομάδα με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή. Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει η Θεανώ Φωτίου.

Όλα ξεκίνησαν από το Tweet του Χάρη Θεοχάρη και τις δηλώσεις του στη Βουλή.
”Υπάρχει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ που δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή”.


Ο βουλευτής του Ποταμιού πρόσθεσε επίσης, για το δημοψήφισμα, πως “με το ΌΧΙ ο λαός θα έχει χρέη και όχι καταθέσεις. Η Ευρώπη έκανε λάθη. Αλλά αλλάζει μόνο από ισότιμους εταίρους. Αλλάζει κανείς το σπίτι του αν μένει μέσα. Αν φύγει δεν έχει δικαίωμα να μιλά. Μόνο με το ΝΑΙ μπορούμε να σωθούμε, ΝΑΙ στην Ελλάδα, Όχι στη μιζέρια, ΌΧΙ στο διχασμό, ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ”.

Για τα tweets του Θεοχάρη πριν από λίγο η Θ. Φωτίου ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για διασπορά ψευδών ειδήσεων λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα.

«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο», είναι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναφορικά με όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης περί δραχμής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε