Πολιτική

Agreekment: Το χρονικό μέχρι τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου

Η κατάθεση των ελληνικών προτάσεων, ο κίνδυνος του Grexit, οι δύσκολες ώρες, οι "δύσκολες" δηλώσεις, τα παζάρια, οι διαπραγματεύσεις, η ολονύχτια Σύνοδος Κορυφής που έφερε τη συμφωνία Ελλάδας - ευρωζώνης, όλα σε ένα video τριών (και κάτι) λεπτών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα video που δημιούργησε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όσα προηγήθηκαν της 17ης Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης, που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε το επόμενο πρωί, με την Ελλάδα να καταλήγει σε μια δύσκολη συμφωνία με τους δανειστές της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα «καρφιά» προς Σαμαρά και Καραμανλή, το timing της συνέντευξης και το ξεκάθαρο «δεν παραιτούμαι»
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά στην κρίση των Νεοδημοκρατών, σε σχέση με τα σχέδια του για την ίδρυση κόμματος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027 – Δε μπορώ να διανοηθώ ότι ο Σαμαράς θα κάνει κόμμα για να ζημιώσει την παράταξη
«Εσάς αν σας πάρουν 3 φορές το δίπλωμα μπορείτε να οδηγήσετε; Στον κύριο Τσίπρα οι Έλληνες πήραν 3 φορές το δίπλωμα» - «Αν ο κύριος Σαμαράς πιστεύει αυτά που λέει για την εξωτερική πολιτική, δεν υπάρχει περιθώριο να γεφυρωθεί το χάσμα» - «Δέχομαι εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές»
Κυριάκος Μητσοτάκης
427
Μαρινάκης: 28 χρόνια μετά, τα κανάλια περιφερειακής εμβέλειας αδειοδοτούνται οριστικά – Ιστορική θεσμική αλλαγή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο δεν γεννήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας διαβούλευσης περίπου δύο ετών»
Παύλος Μαρινάκης