Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Αποθέωση Μεϊμαράκη στο Σύνταγμα με χειροκροτήματα, selfies και… φιλάκια!

Φωτό newsIT
Φωτό newsIT

– Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα βρέθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
– Με χειροκροτήματα και συνθήματα έγινε δεκτός από τους συγκεντρωμένους φίλους του κόμματος
– “Πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔίτης σε αυτό το εκλογικό κέντρο, μετά ως γραμματέας και τώα ως πρόεδρος” είπε ο αρχηγός της “γαλάζιας” παράταξης, ο οποίος εξέφρασε σιγουριά για νίκη του κόμματος το βράδυ των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου
– Μέλη της ΟΝΝΕΔ, κομματικά στελέχη αλλά και απλοί πολίτες έδωσαν το παρών
– Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του newsit.gr
– Αμέσως μετά βρέθηκε σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί του Σαββάτου έφτασε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Σύνταγμα.

Δείτε εδώ πώς “παίζουν” οι Έλληνες τις εκλογές – Ποιον βγάζουν πρώτο τα στοιχήματα




Εκεί βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, με τον πρόεδρο του κόμματος να υποδέχονται μέλη της ΟΟΝΕΔ, κομματικά στελέχη, αλλά και δεκάδες πολίτες που είχαν φτάσει από νωρίς για να σφίξουν το χέρι του.



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα, ενώ έδωσε το σύνθημα της νίκης για τις αυριανές εκλογές.


“Δεν έχει σημασία τι θα γίνει την Κυριακή αλλά ότι επαναφέραμε την εμπιστοσύνη της Νέας Δημοκρατίας. Η εικόνα που έχω είναι ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα το βράδυ της Κυριακής”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

Με βουλευτές και στελέχη

Δυναμικό παρών έδωσαν αρκετοί βουλευτές του κόμματος, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έκλεψε την παράσταση με τα… φιλάκια που στέλνει (άγνωστο σε ποιον) από… μακριά! (στο 00:16 του βίντεο)

“Η μέρα σήμερα δεν προσφέρεται για πολιτικές ομιλίες. Θέλω όμως να σας πω ότι εδώ στο Σύνταγμα στο εκλογικό μας κέντρο πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔίτης. Ένας νέος που είχε όραμα. Ξανάρθα ως υποψήφιος βουλευτής, ξανάρθα ως γραμματέας του κόμματος. Πέρασα από όλες τις βαθμίδες και έρχομαι σήμερα ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με τη δική σας αγάπη, με τη δική σας βοήθεια. Όπως όλοι οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκινήσαμε από τη νεολαία μας, από τα φοιτητικά μας χρόνια και ανεβήκαμε και προχωρήσαμε. Κι αυτό επιθυμούμε για τον κάθε Έλληνα. Χρόνο με το χρόνο να βελτιώνεται στη ζωή του. Να μπορεί να πάει μπροστά. Εγώ δε θέλω να υποσχεθώ ότι έχουμε το μαγικό κουμπί, αλλά μπορώ να σας πω ότι με την προσπάθεια όλων μας, χρόνο με το χρόνο θα ξαναβελτιωθούμε, θα ξαναβρούμε πάλι την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, να μπορέσουμε να φτιάξουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Και ταυτόχρονα εμείς, η παλιότερη γενιά θα μπούμε μπροστά για να γυρίσουν οι νέοι μας πίσω. Οι νέοι που έχουν φύγει στο εξωτερικό”, τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.

Σε ταβέρνα με δημοσιογράφους

Μετά το Σύνταγμα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε σε ταβέρνα του Χαλανδρίου για γεύμα με τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ.

 

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε