Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα έμπλεξε ο Μιχελογιαννάκης! Είχε προαναγγείλει “ΌΧΙ”, ψήφισε “ΝΑΙ”!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μόλις χθες είχε εξηγήσει με μακροσκελή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης γιατί θα ψηφίσει “ΌΧΙ” στην ψηφοφορία της Βουλής για την συμφωνία, ωστόσο έφερε “τα πάνω κάτω” και ψήφισε τελικά “ΝΑΙ”!

Ήταν, λοιπόν, μόλις χθες 14/07/2015, όταν ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τους λόγους για τους οποίους προτίθετο να ψηφίσει όχι στην αποψινή ψηφοφορία.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ανέφερε: “Ψηφίζω ΟΧΙ. Μεταξύ του άρτου της εξάρτησης, προτιμώ το ψωμί του ιδρώτα. Διαλέγω, λοιπόν, στο δίλλημα μεταξύ άρτου εξάρτησης και ψωμί του ιδρώτα, το ψωμί του ιδρώτα και συνεχίζω μάχιμος τους λαϊκούς αγώνες εντός κοινοβουλίου, βάσει των εντολών που προεκλογικά η κοινωνία μου έδωσε“.

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία στην Βουλή για την επικύρωση της συμφωνίας που επετεύχθη την Κυριακή στην Σύνοδο Κορυφής, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ψήφισε τελικά… θετικά!

Κάτι που φυσικά ήταν και η αφορμή για να γίνει… “σούσουρο” στη Βουλή!

Η απάντηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη!

Βγαίνοντας από το Κοινοβούλιο, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αποτέλεσε φυσικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τους δημοπσιογράφους για αυτή την απόφασή του.

Ο ίδιος με λίγες λέξεις εξήγησε την ξαφνική… μεταστροφή του: “Δεν μπορούσαν να σηκώσουν οι ώμοι μου την ευθύνη να ρίξω την Αριστερά“, είπε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε