Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Απροσπέλαστη η Ρηγίλλης ενόψει της… μεγάλης επιστροφής

Εκλογές 2015 – Απροσπέλαστη η Ρηγίλλης ενόψει της… μεγάλης επιστροφής

Οδός Ρηγίλλης. Ένας δρόμος, μια (πολλών χρόνων) ιστορία. Δρόμος και ιστορία συνδυασμένοι με τη Νέα Δημοκρατία. Την είπαν “σπίτι” της ΝΔ. Και ήταν για πολύ καιρό. Μέχρι που άφησαν το νεοκλασικό να ερημώσει. Και ενόψει εκλογών, επιστρέφουν.

Όχι, η Νέα Δημοκρατία δεν επιστρέφει στο νεοκλασικό της οδού Ρηγίλλης, στη φυσικής της… έδρα. Για την ώρα, επιστρέφει στη Ρηγίλλης για την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει συσπειρώσει τη βάση του κόμματος και θεώρησε πως η επιστροφή, έστω και πρόσκαιρη, στη Ρηγίλλης θα είναι το πρώτο βήμα.

Η συγκέντρωση, η πρώτη προεκλογική της ΝΔ ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, θα γίνει το βράδυ της Τρίτης και θα είναι γεμάτη συμβολισμούς.

Οι… εργασίες για να στηθεί η εξέδρα απ’ όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εκφωνήσει την πρώτη προεκλογική του ομιλία, έχουν ήδη ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας. Η Ρηγίλλης είναι αποκλεισμένη από τη Βασιλέως Γεωργίου έως την Βασιλίσσης Σοφίας.

Η εξέδρα θα στηθεί μπροστά στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης 18. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει ο δρόμος να… αδειάσει. Και σε αυτό δεν “βοηθάνε” τα πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη γερανός και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εντολή να “σηκωθούν” όλα τα αυτοκίνητα για να αδειάσει ο δρόμος.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε