Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Η Ραχήλ Μακρή πρωταγωνίστρια στο επόμενο σποτ Λαφαζάνη;

Εκλογές 2015 – Η Ραχήλ Μακρή πρωταγωνίστρια στο επόμενο σποτ Λαφαζάνη;

Τα προεκλογικά σποτ της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, είναι η αλήθεια ότι έχουν κλέψει την δόξα από εκείνα του Πάνου Καμμένου.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα δυο, το ένα με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον κ. Λαφαζάνη ο οποίος μπαίνει σε ταξί και ζητεί να πάει στο Νομισματοκοπείο, και το δεύτερο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Λαπαβίτσα ο οποίος μιμείται τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Το επόμενο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει πρωταγωνίστρια την Ραχήλ Μακρή. Το επιτελείο της Λαϊκής Ενότητας ετοιμάζει προεκλογικό σποτ με πρωταγωνίστρια την Κοζανίτισα βουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σποτ η Ραχήλ Μακρή «αυτοτρολάρεται» με ένα μηχάνημα που κόβει χρήμα με τη φωτογραφία της…

Παρουσιάστρια στις ΗΠΑ;

Η Ραχήλ Μακρή έχει μάθει να κλέβει την παράσταση στα τηλεοπτικά πάνελ που είναι καλεσμένη και η φήμη της έφθασε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με πληροφορίες, σαγήνευσε με την τηλεοπτική της παρουσία τον διευθυντή μεγάλου, αμερικανικού δικτύου με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η γνωριμία της υποψήφιας βουλευτή με το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας με τον Αμερικανό μιντιάρχη έγινε στο παρασκήνιο πολιτικής εκπομπής που εγκαινίασε ένα νέο κανάλι στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Η κα Μακρή δέχθηκε τα κομπλιμέντα του διευθυντή του αμερικανικού καναλιού για την τηλεοπτική της εμφάνιση ενώ το τετ α τετ κατέληξε και σε επίσημη πρόταση προκειμένου η Ελληνίδα βουλευτής να «μεταναστεύσει» στην Νέα Υόρκη.
«Ήσουν φοβερή. Δεν κατάλαβα τι έλεγες αλλά μου άρεσες πολύ. Θα σε κάνω παρουσιάστρια στο κανάλι», είπε ο Αμερικανός επιχειρηματίας με την κ. Μακρή να επιφυλάσσεται να απαντήσει, κάτι που θα εξαρτηθεί απο την εκλογή της στην επόμενη Βουλή.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε