Πολιτική

Εκλογές 2015: Ο Μεϊμαράκης πήρε… τ’ όπλο του και κάλεσε τον Τσίπρα σε συγκυβέρνηση

- Ένα... όπλο του ’21 χάρισαν στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αγρότες κατά την περιοδεία του στη Μαγνησία
- Έκανε άνοιγμα συνεργασίας στον Αλέξη Τσίπρα για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές
- "Δεν έχω πρόβλημα να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός αρκεί να είπε πρώτο κόμμα" είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Στον Αλμυρό και το Βελεστίνο περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μαγνησία ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Αφού συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών, οι οποίου του έκαναν δώρο ένα όπλο του 1821, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε νέο άνοιγμα προς τα… αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

“Θέλουμε την εντολή και να έρθεις και εσύ. Οφείλεις να έρθεις και εσύ”, είπε αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, κάνοντας κάλεσμα σε μετεκλογική συνεργασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεργασία για να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας, αρκεί στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα.

“Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος, εφόσον είναι πρώτο κόμμα. Το ζητούμενο είναι η προγραμματική μας πορεία και η υλοποίηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων για τις οποίες πρέπει να συνεννοηθούμε. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι 2 ή 5 κόμματα. Όλα θα μας τα δείξει ο λαός στην κάλπη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2