Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ο Τσίπρας και το ανωγειανό γαλακτομπούρεκο!

Εκλογές 2015: Ο Τσίπρας και το ανωγειανό γαλακτομπούρεκο!

Τις ώρες που πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας στα Ανώγεια χθες βράδυ στην περιοδεία του ενόψει των εκλογών, περιέγραψαν στο newsit, ο δήμαρχος του χωριού αλλά ο μοναδικός ζαχαροπλάστης του.

Σκεπτικός αλλά και αισιόδοξος για την εκλογική μάχη εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στα Ανώγεια και τη χθεσινοβραδινή “βόλτα” στην κεντρική πλατεία Μεϊντάνι.
Αυτό είπε μιλώντας στο Newsit, ο δήμαρχος Ανωγείων, Μανώλης Καλέργης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφαγε μαζί με τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς το “θρυλικό” ανωγειανό γαλακτομπούρεκο αλλά και παγωτό στο γνωστό “Ζαχαροπλαστείο” της πλατείας Μεϊντάνι στα Ανώγεια.

“Τον κεράσαμε και αυτόν και τους υπόλοιπους το γαλακτομπούρεκο μας. Είναι ένας απλός άνθρωπος. Εγώ πάντα αυτή την εικόνα είχα”, δήλωσε στο Newsit, ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου, Δημήτρης Πασπαράκης.

“Ο Τσίπρας ήταν πολύ ευγενικός. Έκατσε γύρω στη μια ώρα στο μαγαζί. Μπήκε στην πλατεία χαιρέτισε τους ανθρώπους. Με ρώτησε για την πλατεία και αν έχει κόσμο αν εχει κίνηση το χωριό. Με ρώτησε ακόμη πως περνάμε τον Χειμώνα και πως επιβιώνουμε Είναι μια χαρά ο κ. Τσίπρας αρκετά συμπαθητικός σαν άνθρωπος και όλοι οι κάτοικοι ήταν αρκετά ζεστοί μαζί του”, τονίζει ο ιδιοκτήτης του μοναδικού ζαχαροπλαστείου στην πλατεία Μεϊντάνι των Ανωγείων.

“Παρα πολύ ανθρώπινος. Φυσιολογικός και ανθρώπινος με παρα πολυ καλή επαφή με τον κόσμο. Ευδιάθετος. Πολλοί άνθρωποι του εύχονταν καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα”, προσθέτει ο Δήμαρχος στο Newsit. “Οπως μου ειπε πιστεύει οτι ο κόσμος έχει κριτήριο και καταλαβαίνει πως πρέπει να προχωρήσει η χώρα μας”, συνεχίζει ο δήμαρχος.

Μετα το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, το οποίο αποφάσισε να τιμήσει ο Αλέξης Τσιπρας, έκανε βόλτα στην πλατεία και εν συνέχεια έφαγαν στο εστιατόριο Ντελινα. Το μενού περιελάμβανε κρέας και μακαρόνια, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη συνοδεία του και τους τοπικούς φορείς αποφάσισαν να τιμήσουν και το τοπικό κόκκινο κρασί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε