Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Άγριο ξέσπασμα της Δέσποινας Χαραλαμπίδου σε Χριστοδουλοπούλου – Δρίτσα

Χαραλαμπίδου Χριστοδουλοπούλου
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Άστραψε και βρόντηξε με σειρά αναρτήσεών της στο Facebook η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και το 2015. Στο στόχαστρό της η Τασία Χριστοδουλοπούλου αλλά κυρίως ο σύζυγός της, Θοδωρής Δρίτσας.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Δέσποινας Χαραλαμπίδου η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τις… γνωριμίες της και τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή, μια δήλωση που την οδήγησε στη «συγγνώμη» από «τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους» της.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου είχε εκλεγεί βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο το 2012 όσο και το 2015. Τη δεύτερη φορά μάλιστα διετέλεσε και αντιπρόεδρος της Βουλής. Μετά την απόφαση να υπογραφεί τρίτο μνημόνιο, η κα Χαραλαμπίδου ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που ακολούθησαν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη «Λαϊκή Ενότητα».

Η πρώτη ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (06.06.2019) λίγες ώρες αφού η Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε κάνει τη δήλωση που της στοίχισε τη συμμετοχή στις εκλογές και έφερε το οργισμένο τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου «καρφώνει» την πρώην σύντροφό της στον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας πως όταν εκείνη ήταν βουλευτής, η αδερφή της έφυγε μετανάστρια στη Γερμανία και εκεί δουλεύει ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο και μάλιστα με μερική απασχόληση. Και πως αν και η κόρη της είναι πτυχιούχος ΑΕΙ και με μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες, ποτέ δεν σκέφτηκε να την πάρει ως συνεργάτη.

Και καταλήγει την ανάρτησή της με ένα μήνυμα προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον Θοδωρή Δρίτσα. «Τίποτε δεν σας σώζει, τίποτε, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα και εσύ Τασία αλλά και συ κυρ Θοδωρή».

Νωρίς το επόμενο πρωί και αφού η Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε ανακοινώσει μέσα από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις εκλογές του Ιουλίου, ζητώντας συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συντρόφους της, η Δέσποινα Χαραλαμπίδου ξέσπασε ξανά. «Εγώ δεν συγχωρώ» έγραψε με κεφαλαία γράμματα.

Και πρόσθεσε, ειρωνευόμενη τον Θοδωρή Δρίτσα: «Μετά την γενική κατακραυγή δεν θα κατέβει, εμ και να κατέβεις δεν θα εκλεγείς κυρία Τασία, και περιμένω και από τον σύζυγο, τον κυρ Θοδωρή ντε να κάνει δηλώσεις, δεν μιλάει αυτός ο άνθρωπος, πενθεί από τότε που έμαθε ότι πουλήθηκε το Λιμάνι του Πειραιά».

 

Και το τελευταίο “χτύπημα” ήταν με τη Δέσποινα Χαραλαμποπούλου να… ανεβάζει τον ορισμό του νεποτισμού και να… ζητά ξανά εξηγήσεις από τον Θ. Δρίτσα. «Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι ανέλαβε μόνον η κυρία Τασία την ευθύνη, ο μπαμπάς, ο καλοκάγαθος κυρ Θοδωρής τίποτε, καμία δήλωση, όλα τα βάρη οι γυναίκες γα… σε αυτήν την κενωνία…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις