Πολιτική

Εκλογές 2023 – Άκης Σκέρτσος: Αφήνουμε τον «εμπειρογνώμονα-ανακριτή» κ. Τσίπρα στην κρίση των πολιτών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος αναφορικά με τις δηλώσεις Τσίπρα για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

«Ενώ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των ναυαγών από το λιμενικό σώμα και ενώ η χώρα μας διαχειρίζεται με ευθύνη και ευαισθησία τη μεγάλη ανθρωπιστική τραγωδία που συνέβη σε διεθνή ύδατα, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται σαν “εμπειρογνώμονας-ανακριτής” ναυτικών δυστυχημάτων και “έτοιμος να δώσει απαντήσεις” για θέματα που δεν γνωρίζει», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος.

Και επισημαίνει: «Είναι προφανές από τις δημόσιες δηλώσεις του σήμερα ότι η μόνη του έγνοια, όπως και κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ρίξουν ευθύνες που δεν αναλογούν στο λιμενικό σώμα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν μικροκομματικές προεκλογικές σκοπιμότητες. Χωρίς να λένε κουβέντα για τις εγκληματικές ευθύνες των απάνθρωπων κυκλωμάτων των λαθροδιακινητών. Θλιβερό. Σεβόμαστε το πένθος που έχει κηρυχθεί και τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει απόβαση στα «κάστρα» Καραμανλή και Σαμαρά – Σε ρυθμούς εκλογών η ΝΔ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή Live News του MEGA, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδείες στη Μεσσηνία και τις Σέρρες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα «πανστρατιάς» σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
Βενιζέλος: «Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλά στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, οφείλω να τον υποστηρίξω»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε γιατί στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν υπερασπίζεται τις ελληνικές θέσεις στον ΟΗΕ - Οι δύο δηλώσεις της Τουρκίας και οι αιχμές για την απουσία εθνικής συναίνεσης
Μητσοτάκης και Βενιζέλος
5