Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Αντεπίθεση Γεωργιάδη στον Τσίπρα – «Τρομάζω με την ευκολία που λέει ψέμματα»

Εκλογές 2023: Αντεπίθεση Γεωργιάδη στον Τσίπρα – «Τρομάζω με την ευκολία που λέει ψέμματα»

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο εργοδότης εταιρείας την οποία επισκέφτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα με αφορμή αυτό το βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής (30/4/2023) στο Mega, επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας επί λέξει: «Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες σαν αυτόν που είδαμε χθες σ’ ένα βιντεάκι δίπλα στον επιστάτη Άδωνι Γεωργιάδη να εκβιάζει, να φοβερίζει και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους του. Δήθεν για πλάκα, ε; Δεν έχει καθόλου πλάκα όμως αυτό. Να απειλεί ο εργοδότης, ο επιχειρηματίας τον εργαζόμενο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία γιατί θα χάσει τη δουλειά του. Γιατί; Για να παίρνει απευθείας αναθέσεις. Διότι ο κύριος αυτός έχει μια επιχείρηση η οποία πήρε δεκάδες απευθείας αναθέσεις από τον κ. Γεωργιάδη».

Με αφορμή την αναφορά αυτή του κυρίου Τσίπρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως τρομάζει από την ευκολία με την οποία ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «μπορεί να λέει ψέματα, χωρίς να υπολογίζει απολύτως τίποτε».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει πως ουδέποτε έδωσε όχι δεκάδες που είπε ο κ. Τσίπρας, αλλά ούτε μία απευθείας ανάθεση στην εν λόγω εταιρεία και διευκρινίζει: «Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει τις χαμηλότερες προσφορές και έχει πάρει 29 συμβάσεις, ως μειοδότης από διάφορους Δήμους. Η συνολική αξία των συμβάσεων αυτών είναι περίπου 100.000€, σε συνολικό τζίρο της εταιρίας άνω του 1.500.000€ δηλ. οι συμβάσεις αυτές, δεν είναι ούτε το 10% του συνολικού της τζίρου. Για να κτυπήσουν εμένα δεν τους νοιάζει καν τί θα πουν και αν έχει βάση, αρκεί να ακούγεται για μένα άσχημο».

«Επί της ουσίας», συνεχίζει ο κ. Γεωργιάδης, «αμέσως είπα ότι δεν συνδέεται στην Ελλάδα και δεν μπορεί να συνδέεται η όποια πολιτική επιλογή του κάθε εργαζομένου, με την εργασία του. Κάτι τέτοιο θα ήταν και ανήθικο αλλά και παράνομο και το ξεκαθάρισα. Άρα η όλη φασαρία γίνεται ως συνήθως με εμπάθεια…».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, στην οποία επισυνάπτει και το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις