Πολιτική

Εκλογές 2023 – Διονύσης Τεμπονέρας: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ρεαλιστικό, βιώσιμο και άμεσα εφαρμόσιμο

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δικηγόρος-εργατολόγος, Διονύσης Τεμπονέρας, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της επιτροπής υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τεμπονέρας τόνισε πως «στόχοςτης επιτροπής είναι να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες όχι μόνο ότι λάβαμε το μήνυμα των προηγούμενων εκλογών, αλλά να επανασυστηθούμε μέσω τους προγράμματος μας, ενός προγράμματος ρεαλιστικού, βιώσιμου, άμεσα εφαρμόσιμου, ενός προγράμματος που πράγματι μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της λαϊκής πλειοψηφίας».

Ακόμη ο κ. Τεμπονέρας δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της θέσης του συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής «που θα τρέξει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην τρέχουσα περίοδο».

Προανήγγειλε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «προκειμένου να επικοινωνήσουμε με καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα». «Έχουμε θέσεις που πράγματι μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν τέλος σε αυτό το μεγάλο αδιέξοδο και στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα. Υπό την έννοια αυτή αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ένα απολύτως καλύτερο αποτέλεσμα στις αμέσως επόμενες εκλογές», σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έλαβε τιμητικό μετάλλιο από τον Δήμο Ύδρας – Παρών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook η επίσημη σελίδα του Δήμου Ύδρας, η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε με τον δήμαρχο, Γιώργο Κουκουδάκη, δίπλα τους και ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Ύδρα 24
Δαβάκης: Μήνυμα αποτροπής στην Τουρκία η αγορά των Rafale, η αναβάθμιση των F-16 και η δρομολογούμενη απόκτηση των F-35
«Η Πολεμική μας Αεροπορία γιορτάζει, μαζί με τα στελέχη της, στους ώμους των οποίων η πατρίδα έχει εναποθέσει την προστασία του εναερίου χώρου μας» είπε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη στη Σχολή Ικάρων