Πολιτική

Εκλογές 2023: Επιτυχημένη η «πρόβα τζενεράλε» για τη λήψη και μετάδοση των αποτελεσμάτων

Επιτυχημένη ήταν η τελική γενική δοκιμή λήψης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου, παρουσία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή (23.6.2023) λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Η κ. Σπανού παρακολούθησε προσομοίωση της διαδικασίας συγκέντρωσης και μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου και διαπίστωσε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών.

Την κ. Σπανού συνόδευσαν ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών και εκπρόσωποι της εταιρείας SingularLogic.

ekloges prova in

Έως τις 21:00 θα ξέρουμε αυτοδυναμία, έδρες και ποιοι μπαίνουν στη Βουλή

«Τα αποτελέσματα θα είναι πάλι νωρίς. Την προηγούμενη φορά είχαμε σχεδόν το 90% πριν τις 22:00. Θεωρώ ότι τώρα θα το έχουμε ακόμα γρηγορότερα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, δυο 24ωρα πριν από τις εκλογές.

Έως τις 21:00 θα είναι γνωστό αν υπάρχει αυτοδυναμία και πόσες έδρες έχει κάθε κόμμα και το ποια κόμματα μπαίνουν ή δεν μπαίνουν, ανέφερε ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Παράλληλα, κάλεσες τους πολίτες να μπουν στο «Μάθε που Ψηφίζεις» για να είναι σίγουροι για το εκλογικό κέντρο όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Γιατί σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, μπορεί να υπάρξουν εκλογές αφού κάποια σχολεία είναι εξεταστικά κέντρα λόγω των ειδικών μαθημάτων ή είναι βαθμολογικά κέντρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80
«Πυρά» Φλωρίδη για Τέμπη και κόντρα δικαστών – δικηγόρων στη Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι από τις δικαστικές αρχές έγινε ένας τεράστιος αγώνας για να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα Τέμπη, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία
Γιώργος Φλωρίδης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πόλεμος και αλληλοκατηγορίες ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις κουμπαριές – «Ο Χιλετζάκης έχει διαγραφεί» απαντά η Σδούκου
«Δεν περιμένουμε υποδείξεις για να πράξουμε το αυτονόητο, ούτε εκδίδουμε δελτία τύπου όπως έσπευσε να κάνει το ΠΑΣΟΚ για επικοινωνιακή διαχείριση», τονίζει η Σδούκου
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI