Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά

Από την Κηφισιά, όπου βρέθηκε σήμερα (01.05.2023) Πρωτομαγιά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες ψήφο αυτοδυναμίας και επετέθη στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι λέει ψέματα στους πολίτες.

«Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ συμπλήρωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει πάνω από 70 δισ. ευρώ και οδηγεί σε νέα χρεοκοπία την χώρα. 

Όπως υπογράμμισε, στον αντίποδα, το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πλήρως κοστολογημένο και δεν παραβιάζει τη δημοσιονομική ισορροπία. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η νίκη της ΝΔ στις εκλογές θα οδηγήσει στην επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

«Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η ΝΔ θα καταγάγει νίκη στις εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλειά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες έπαθαν κ έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά τη συμφορά, θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη 4ετία με κυβέρνηση τη ΝΔ θα είναι η 4ετία με καλύτερους μισθούς.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στην ανθοκομική έκθεση με τη σύζυγό του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις