Πολιτική

Εκλογές 2023- ΣΥΡΙΖΑ: Το μήνυμα του Τσίπρα με την επίσκεψη στην Κρήτη

Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού αποτελεί μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος.
Αποτελεί ωστόσο και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη για τρεις ημέρες, καθώς και άλλη μια φορά για τη τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει, εκτός της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που  παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 68
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48